Fungerar Quicken 2012 Arbeta för en partnerskaps?

May 4

Ett partnerskap som använder Quicken 2012 står inför samma grundläggande problem som ett företag som använder Quicken. I ett partnerskap, partner vill spåra sina partnerskap kapitalkonton (eller åtminstone de borde). Ett partnerskap kapitalbalansen visar helt enkelt vad en partner har lagt ned och tas ur en affär.

Quicken beräknar en nettoförmögenhet siffra för dig genom att subtrahera de totala skulderna från totala tillgångar. Så, i den utsträckning som din totala tillgångar och totala skulder noggrant redovisas i Quicken, vet du ungefär den totala partnerskap kapitalet.

För att lösa detta problem, du (eller någon annan) behöver spåra vad varje partner sätter in i verksamheten, tjänar som en partner i branschen, och sedan tar ut ur företaget. Du kan också bara använda Quicken lånekonto för aktie partnerskap konton.

Du behöver bara inte få freaked när din nettoförmögenhet visar som noll, och du måste komma ihåg att aktie partnerskap konton är verkligen inte lån - de är huvudstad.

En annan sak att tänka på här rör ditt partnerskap självdeklaration. Om din partnerskap böcker intäkter på $ 250.000 per år eller mer eller äger tillgångar som totalt $ 650.000 eller mer, måste du inkludera en balansräkning med ditt partnerskap självdeklaration.

Quicken är inte så bra om att skapa den typ av balansräkningen som behöver få medföljer en självdeklaration. Således, om ditt partnerskap växer så att intäkterna motsvarar eller överstiger $ 250.000 eller så att dess tillgångar är lika med eller överstiger $ 650.000, överväga att uppgradera till SPCS.