Vad är en Revolving Credit Limit?

May 16

En revolverande kreditgräns är en kredit öppen till gränsen enats om att du kan låna. Detta är vanligt i två typer av lån, de av kreditkort och i vissa bostadslån eget kapital. Även om du kan ha en högsta gräns på kredit tillgängliga för dig, kan detta kallas "revolving" eftersom att betala tillbaka allt du lånar lämnar du ständig tillgång till krediter.

De flesta kreditkort fungerar på principen om den revolverande kreditgräns. Du har en viss gräns av kredit. Så länge du gör betalningar, eller betala tillbaka vad du är skyldig, fortsätter du att ha tillgång till kredit upp till sin gräns.

Denna gräns roterar eftersom din tillgång till att låna pengar gångjärn på att betala tillbaka vad du är skyldig, vilket kreditgränser kommer att förändras. Säg till exempel att du har ett kreditkort av den här typen. Du kan låna upp till maximalt $ 1000 $ (USD) på kortet. Du har spenderat $ 500 USD redan. Din kreditgräns, det belopp du kan idag låna förutsatt att du gör regelbundna betalningar, är nu $ 500 USD.

Om du gör en $ 250 USD betalning på $ 500 USD du är skyldig, din kredit tillgänglig nu ändras till $ 750 USD. Om du betalar av det totala skuldbeloppet, kan du återigen låna upp till $ 1000 USD. Å andra sidan, om du donâ € t göra betalningar, kan banken minska din gräns, förklarar du i standard, och vägrar att förlänga mer kredit till dig. Du har bara tillgång till kredit så länge du följa villkoren i ditt avtal med långivaren.

En annan form av revolverkreditgränsen är baserad på eget kapital du har i ditt hem. Detta kallas en säker lån, snarare än ett oskyddat en. När du lånar pengar, långivaren äger nu en del av det egna kapitalet i ditt hem tills du betala tillbaka det. När människor har mycket eget kapital i sina hem, kan de ibland använda denna form av kredit istället för att använda lån utan säkerhet från ett kreditkortsföretag.

Finansiella experter varnar att använda kredit när du don € t absolut måste. Villaägare som lånar på deras eget kapital kan finna sig med väldigt lite eget kapital kvar i sina hem när de slösar. Detta kan skapa en finansiell kris om du plötsligt blir oförmögen att göra dina betalningar på revolverkreditgränsen eller på ditt hus. Speciellt när bostadsmarknaderna blir instabila, kan du sluta på grund mer på ditt hem än det är faktiskt värt om du tar för mycket eget kapital från ditt hem.

Om du tänker använda en kreditfacilitet gräns som levereras med eget kapital i ditt hem, till Ita € SA bra idé ställa din maxgräns utgifterna ganska låg. Också motstå erbjudanden från banker för att öka den gränsen. Visst finns det tillfällen när du kan behöva låna på det egna kapitalet i ditt hem, men detta kan vara billigare uppnås genom refinansiering ditt hem, där du sänka ditt hem räntor, än det kan vara om du har en stående revolver lån med en bank. Revolverande kredit innebär ofta en stor frestelse att spendera.