Döda Myror med Proprietary Ant Killer

December 9

När du går till din karusell server eller Lazy Susan, att hämta kryddor medan matlagning, du märker myror scurrying om? Eller när du går till ditt skafferi att heft sockerpåsen på disken för att göra kakor, gör myror klamrar sig påsen, faller ner i smeten? Om så, du har fått en ant problem.

Myror är en olägenhet skadedjur i bostäder, finna tröst i mat smulor och vatten gav dem inifrån väggarna i ditt hus. Hur kan du bli av med dem? Om du har en släktträff på ditt hus kommer upp, och du måste bli av med dem i en hast, kan du prova proprietär ant mördare. Proprietary myra mördare är patenterade produkter som du kan hitta i din lokala hem förbättring eller järnaffär. Följ dessa riktlinjer för att välja de bästa proprietära myra mördare, för just din omständighet:

  • Om du har bara några myror, då de kommer in från utsidan. Kontrollera din gård och runt ditt hem för myrstackar. Om du upptäcker många myrstackar, sedan använda utomhus myra spikar. Placera dem bredvid endera sidan av dina dörrar entréer, längs grunden för ditt hus, i din trädgård och rabatter, bredvid din uteplats och veranda, och var som helst du ser myror. Myran spikar stannar myrorna på gården, vilket gör det mindre troligt att de kommer att komma in i ditt hus.
  • För att bli av med myror redan inne i ditt hus, använd myra beten i din vind, källare, badrum, matsal, skafferi, kök, eller var som helst du ser myror. Betet lockar myrorna, de bär maten tillbaka till drottningen, och det förstör hela kolonin. Vanligtvis säljs i barnsäkra förpackningar, ant beten är billiga och enkla att använda.
  • Använd en rest åtgärd ant spray om myror komma in genom fönstren på övervåningen. Sprayen varar upp till fyra veckor, och bör användas på myra stigar och runt dörrar och fönster. Sprayen dödar vid kontakt och lämnar en rest som fortsätter att döda upp till fyra veckor.

Som med alla kemiska, innehåller egen ant killer skadliga ingredienser som kan vara dödliga vid förtäring. Håll alla bekämpningsmedel och insekticider borta från barn och husdjur. Följ alltid tillverkarens anvisningar vid användning av proprietära ant mördare.