Vad är Ravioletti Pasta?

September 3

Ravioletti pasta är en miniatyr av ravioli, en typ av fylld pasta. Precis som sin större kusin, är ravioletti pasta gjord genom att förbereda pastadegen och en fyllning som skedar fyllningen på degen, och sedan använda en speciellt utformad mögel eller skärande verktyg för att komprimera degen i fyllning-fyllda påsar och separera påsarna i enskilda enheter . Ett brett utbud av fyllningar och degar kan användas för att göra ravioletti, allt från vanliga degen med ost fyllning till bläckfisk-bläck pasta med skaldjur fyllning, och detta pasta kan serveras på en rad olika sätt.

Fylld pasta har gjorts i Italien sedan åtminstone 13-talet, då det nämndes i ett manuskript. Den levereras i en rad olika former, storlekar och fyllningar, och det kan serveras vanligt eller med en sås. Vissa fyllda pasta kan också användas i soppor och grytor för att ge extra textur. Vissa kockar som arbetar med ravioletti pasta just på grund av den mindre storleken, vilket kan göra det till en rolig ingå i en måltid.

Beroende på den form som används, kan ravioletti vara fyrkantig eller rund. Färsk ravioletti ibland finns i italienska marknaderna och gourmetbutiker, och det kan också göras hemma med hjälp av en ravioletti mögel. Vissa företag också frysa sina ravioletti pasta för att förlänga hållbarheten, och torkas ravioletti finns också, även om de val av fyllning tenderar att vara mer begränsad.

Kött som kyckling, nötkött, kalvkött och fläsk kan användas i ravioletti, tillsammans med skaldjur och ett sortiment av ostar, eller vegetabiliska ingredienser som spenat, svamp och squash. Eftersom dessa pasta är så liten, några kockar använda dem i soppor; De är bite-storlek, så att gästerna inte behöver brottas med stora ravioli eller annan fylld pasta. Ravioletti pasta kan serveras varm eller kall med ett brett utbud av såser och kryddor.

Kockar som vill göra ravioletti hemma kommer att hitta en pastamaskin för att rulla ut degen mycket användbart, och de kanske också vill använda sig av en ravioletti mögel eller en ravioli kärare. Många fyller recept för pasta kan hittas på Internet; för ravioletti bör ingredienser hackas speciellt bra att se till att pastan inte sluta med klumpar. Kockar bör också komma ihåg att bara använda små mängder fyllning, eftersom pastan är så mycket mindre än traditionella ravioli.

  • Ravioletti är en bit-version av ravioli.