Hur skapar jag en picknickbord?

March 30

Det doesnâ € t ta en mästare snickare för att bygga ett picknickbord. Med en enkel design, kvalitet material och rätt verktyg, bygga en enkel A-frame picknickbord är en enkel process. Kvalitet, förmonterade tabeller tenderar att vara dyra, och omonterade byggsatser använder ofta billiga, lätta material, vilket leder många människor att välja att bygga ett picknickbord för bästa värdet. Att bygga ett picknickbord, behöver du en bra design, rätt verktyg, rätt byggmaterial och viss förmåga att vara praktiskt med verktyg.

Innan du köper virket, behöver du en plan för att bygga ett picknickbord. Den traditionella A-frame picknick bord med bifogade bänkar är förmodligen den enklaste. Du kan designa din egen tabell om du vill, men några sekunder med en sökmotor på Internet kommer att avslöja flera gratis picknick bord design. Dessa A-frame planer brukar se ganska lika, med en typisk konstruktion som används för olika dimensioner. När du väljer den storlek du vill ha, är du redo att bygga ett picknickbord.

De flesta bords konstruktioner kräver 2x4 styrelser för picknickbord konstruktion. Lättare styrelser kanske inte stå upp mot elementen och i allmänhet rekommenderas inte. Tryckimpregnerat 2x4 plankor är bäst för robust, tålig utemöbler.

Planer brukar kalla för vagnsbultarna för att hålla picknick bord tillsammans. Vagnsbultar är långa, med ett runt huvud och en liten fyrkantig hals. De finns i olika storlekar, så se till att du har rätt längd bultar med passande muttrar och brickor. Galvaniserad spik förmodligen kommer att så väl behövs. Rådgör din design planer för storlekar och mängder som behövs.

Dyra, komplicerade verktyg behövs inte för att bygga ett picknickbord, men vissa grunderna behövs. En hammare, en såg och en borr sannolikt kommer att behövas för detta projekt, men de viktigaste verktygen för det här jobbet kommer att vara din måttband, en nivå och en gradskiva. För ett kvalitetsbord som passar bra ihop, sitter nivå och håller upp i elementen, kommer exakta mätningar behövs.

Plankor används för att göra sätena och bords sänks till samma längd. Dessa styrelser är inställda sida vid sida och hålls samman av tvärstycken i centrum och i vardera änden. Tvärstycken sätts ner först innan du lägger plankorna och hamra eller skruva dem på plats.

Den svåraste delen av projektet är benen. Båda ändarna av stöden kommer att skäras vid en exakt vinkel. Exakta mått och vinklar varierar från design till nästa. Vissa benen träffas i mitten av bordet, och andra sitter längre ut. Följ planerna exakt, dubbelkontroll dina mått innan du skär.

Stöder fästs på bordsskivan och säten med vagnsbultar. Efter brickorna och muttrar är åtdragna, är bordet konstruktionen klar. Efter slipning, kan tabellen färgas, målas eller slutade som önskas för tätskikt.

  • De flesta picknickbord kommer att kräva galvaniserad spik, som har en skyddande zinkbeläggning.
  • En picknickbord kan användas för att äta måltider utanför i varmt väder.