Vad är Ear Mätare?

November 6

Öron mätare, ofta bärs tillsammans med proppar, används för att sträcka borrat helheter inom örsnibben. Öron mätare är gjorda av många olika typer av material, från plast till kirurgiskt stål. De kan hittas i många olika storlekar, från de minsta till extremt stora.

Öron mätare används för att sträcka befintliga piercing hål till oproportionerliga storlekar. Det är en gradvis process, en som måste göras över tiden. En vanlig piercing görs med en 18- eller 20-nål. För ett större piercing, skulle en nål med ett mindre antal användas. För att använda ett öra mätare, nästa storlek upp från hålet som för närvarande finns inom örat väljs. Att gå upp väldigt gradvis i storlek förhindrar bristningar och blödningar och istället sakta sträcker huden som storleken på örat mätaren ökar.

Att sätta i ett öra mätare tar lite övning. Om någon inte är bekant med insättningsprocessen, är det bäst att konsultera en professionell piercer för undervisning så att skadan inte görs för att anbudet huden på örat. Det är viktigt att sterilisera området kring piercing före insättning av en mätare, så att någon typ av infektion kan undvikas. Det föreslås också att vaselin eller olja gnidas på mätaren innan dess införande.

Pluggar är utsmyckningar för öronmätare. Montering inuti mätaren själv, kan göras en plugg på ett enkelt enfärgad bit som uppmärksammar mätaren, eller det kan komma med en invecklad konstruktion avsedd som en dekorativ smycke. Pluggar sträcker sig från de som framställts av ett akrylmaterial som bär en fyrklöver för en person stolt av hennes irländska ättling till de tillverkade av totalt organiskt material.

Sten pluggar gjorda för öron mätare har blivit ett populärt val. De tillverkas av det populära turkos sten är ofta mycket eftertraktade. Nackdelen med några sten pluggar är att de övervikten öronmätaren, vilket gör att det känns märkbart tungt eller synes obekväm när chefen för den person som bär den rör sig.

Pluggar bör inte läggas till öronmätare tills huden runt mätaren är helt läkt efter dess införande. Om det finns blödning eller rodnad i samband med området kring örat mätaren, bör en läkare konsulteras. En öronmätare som sätts in i en hälsosam piercing kan flyttas fritt utan onödig smärta för den person som bär den.

  • Öron mätare används för att sträcka befintliga piercing hål till oproportionerliga storlekar.