Hur väljer jag det bästa Amning Top?

November 4

Välja den bästa amnings toppen görs mycket enklare om du väljer en med en inbyggd behå. På så sätt kommer du inte att du har en behå som passar de dolda öppningar i omvårdnad skjorta eller topp. Tänk hur mycket täckning du vill ha när du väljer en amnings topp, eftersom inte alla av dem täcker hela bröstet under amning. Med hjälp av en bebis emot filt att täcka området när ut offentligt kan lösa problemet men. Den bästa omvårdnad toppen för dig beror också på hur dressat du behöver det vara, liksom din favorit klädstil.

Många amningstoppar är idag i moderna stilar med smickrande former och helt osynliga amningsöppningar. Om du inte vill krångla med tryckknappar eller clips på varje axel, kan stretchig typ av amnings topp i vilken en formsydd flik av tyg vid bysten kan höjas upp, vara ett bättre alternativ. Jersey eller Pima bomull amningstoppar är ett utmärkt val eftersom de är mjuka för både dig och ditt barn. Det är viktigt att välja en topp utan knaster tyg eller knappar.

Lösare T-shirt stil amningstoppar ser nästan ut som en kort skjorta med ett längre avsnitt i det eftersom tyget fliken täcker ammande öppningarna är lösare och större. Denna stil kan ha korta eller långa ärmar och är mycket mer avslappnad än de mer töjbar versioner. Klaffen på dessa omvårdnad T-shirts lyfter upp på samma sätt som de figursydda toppar, precis utan stretch. Dressier typer av amningstoppar med en crossover urringning funktion en elastisk bård som tillåter skjortan halsen sträckas för omvårdnad, sedan lägga tillbaka på plats igen.

Om du inte har något emot att lossa en skuldra klipp eller snap att få ner tyget för omvårdnad, den här typen av topp, som vanligtvis är ärmlösa, kan vara extremt mångsidig. Antingen med tunna axelband eller bara en ärmlös form, kan ett linne eller tank stil av amnings topp bäras i varmt väder som är eller under blusar, tröjor och jackor i kallare årstider. Denna typ av omvårdnad kläder gör också en stor sovplagg eller lounge toppen. En vanlig svart tank stil av omvårdnad toppen kan också vara utklädd att bära med kvälls byxor eller kjol.

En annan fördel med axel clip stilar av omvårdnad kläder är att du kan bära någon typ av amningsbehå utan att exakt matcha några öppningar. En nackdel är att denna typ av amnings topp bares oftast mycket hud, men en baby filt kan bidra till att täcka detta offentligt. Köpa minst ett par amning toppar med inbyggd behå, förutom skjortor där du bär din egen bh, kan hjälpa dig att avgöra vilken stil du gillar bäst.

  • Kvinnor som väljer att amma kan uppleva en fördröjning i menstruation efter förlossningen.
  • En riktig amnings toppen kommer att täcka hela bröstet området under en ammande session.
  • Att välja en amnings topp som är gjord av mjukt tyg och som inte har knappar är viktigt.