Att hitta Utrymme för en hemmakontor

October 9

Det finns många anledningar till att en person kunde vill ha ett hemmakontor. Till exempel kan du vara ute efter att spara pengar (på grund av den ökande kostnaden för gas) genom distansarbete till arbete. Kanske du har ett företag som du försöker köra från hemmet. Eller kanske du bara vill ha ett område som är tillägnad oavsett vilken typ av arbete som din familj behöver. Oavsett anledning, hemmakontor är på uppgång.

Oavsett hur mycket en person vill det, det är fortfarande den lilla problemet med att hitta utrymme för ett hemmakontor. Tro det eller ej det finns många sätt som du kan ha ett hemmakontor, oavsett hur liten ditt hem är. Oavsett om du har ett hem som är stor nog att du kunde ägna en hel våning till kontor eller om du bara har ett litet område av ditt vardagsrum (om du har ett vardagsrum, alltså), kommer du att kunna ha det utrymme du behöver. Följ bara dessa enkla steg.

  • Läge. Förmodligen den svåraste aspekten av att finna utrymme för ett hemmakontor är helt enkelt att avgöra om det är du vill ha det ligger. Om du bor själv, då detta kanske inte så svårt att avgöra. Men om du bor med andra människor, då du kommer att behöva bestämma med dessa andra människor där den bästa platsen skulle vara. Var villig att kompromissa, eller detta projekt får aldrig fyllas.
  • Plan. Som du bestämmer på platsen, är ett av de ämnen som du verkligen behöver tänka på helt enkelt vad du ska använda kontoret för. Om du ska använda den för en faktisk verksamhet, då du vill vara säker på att du håller området som röran fri som möjligt. Om du ska använda den mer i linje som en familj "oavsett" område, där hela familjen kommer att få tillgång till det för sina projekt, så ha det i åtanke också. I grund och botten, göra en plan för användning av rummet.
  • Rita. När du har beslutat om placeringen av området, liksom det primära syftet med området, är det dags att dra ut en ritning. Att ta sig tid att visualisera området på detta sätt kommer att bidra till att du får de resultat du vill ha.
  • Ren. Nu när du har alla vad jag vill kalla planeringsstadiet ur vägen, är du redo att börja det verkliga arbetet. Vad detta betyder är att du kommer att behöva rensa ut området på alla främmande föremål. I själva verket skulle jag föreslå helt rengöring området ut, så du kan ordna allt för att passa dig som du sätter i kontorsmaterial.
  • Genomföra. Slutligen, efter att du har rengjort område ut, gå vidare och börja sätta kontorsmaterial på plats enligt ditt plan. Efter att du har samlat allt du behöver för ditt kontor du är redo att börja använda den. Kom bara ihåg, att genomföra betyder inte bara göra det en gång. Se till att du håller detta område för avsett ändamål, eller du kommer att upprepa denna övning i några månader.