Vad är Ryggsäckar?

December 1

Ryggsäckar är hållbara förpackningar, säkerhet i axelband och, i vissa fall, en höftbandet, och används för att transportera förnödenheter eller annat innehåll på en rygg. Européerna hänvisar ofta till ryggsäckar som ryggsäckar; andra vanliga namn inkluderar ryggsäckar, haversacks eller packsacks.

Ryggsäckar är användbara för att bära tunga laster under längre perioder. Förpackningen design balanserar vikten av belastningen på axlar, som är starkare än händerna. Användningen av en vadderad höftbälte fördelar vikten på höfterna, som är ännu starkare än axlarna.

Ryggsäckar är populära bland campare, klättrare, vandrare, cyklister, skidåkare, snowboardåkare och andra friluftsentusiaster. För soldater, kanske ryggsäckar innehålla en fallskärm eller andra livsuppehållande apparater. Ryggsäckar har också blivit populär för vardagliga aktiviteter som shopping, sightseeing och toting skolböcker.

Ryggsäckar innehåller vanligen olika funktioner som innefattar flera lastfickor, klipp, loopar och sadelgjord. Meshfickor är användbara för att lagra våta kläder, vattenflaskor och snacks, och guideböcker. Slutna fickor kan hålla mer ömtåliga föremål som glasögon, kameror eller Global Positioning System (GPS) utrustning. Bungee sladdar kan användas för att fästa större objekt som sovsäckar, skidor eller snowboard på utsidan av ryggsäckar.

De flesta ryggsäckar är gjorda av nylon på grund av dess styrka och hållbarhet. Många är vattentät, justerbar, och har löstagbara fack, nedläggningar snabbfästen och en midjerem. Vissa förpackningar innehåller fack för MP3-spelare, hörlurar, och / eller en vandrande stolpe hållare.

Hydra förpackningar är ett populärt inslag i ryggsäckar som cyklister och andra utomhus användare leta efter. En vätskepaket levererar vatten från en reservoar, som transporteras till bäraren genom en slang.

Montera och kapacitet bör vara av primärt intresse vid val ryggsäckar. Torso längd bestämmer rätt passform. Mängden och typen av varor du kommer att bära avgöra behövde kapaciteten. För långa resor och tunga laster, leta efter en ryggsäck med en intern eller extern ram.

  • Ryggsäckar är utformade för att balansera vikten av lasten på axlarna.
  • Vandrare med ryggsäckar.