Vad är Utbildning Chopsticks?

October 25

Medan många människor är skickliga med hjälp av pinnar, är det faktum att alla av dem var tvungen att lära från början. Utbildnings ätpinnar är ett bra sätt att introducera den oinvigde i det korrekta sättet att äta med hjälp av pinnar i stället för gafflar och skedar. Här är några exempel på de två huvudtyper av ätpinnar och hur de kan hjälpa nybörjare lära sig att vara bekväm och ha glädje av denna gemensamma måltiderna verktyg.

Öva ätpinnar för vuxna finns ofta i ett antal olika typer av etniska restauranger. Tränings pinnar som är inriktade för vuxna har samma längd som en konventionell uppsättning, och är vanligtvis konstruerade med en billig trä. Vad som skiljer tränings ätpinnar isär är det faktum att de är förenade i toppen av den inställda. Detta gör att nybörjare att fokusera mer på att lära sig att hålla pinnar ordentligt och arbeta de fronter ändarna för att plocka upp mat.

När användaren börjar känna sig mer bekväma med att använda ätpinnar, kan utbildnings ätpinnar lätt brytas sönder. I en kort måltid, kan en individ gå från nybörjare till rutinerade proffs medan du använder samma uppsättning tränings ätpinnar.

Utbildning Chopsticks för barn är ännu enklare att använda den första gången ut. De flesta typer av childrenâ € s ätpinnar är utrustade med små öglor som är strategiskt placerade vid de rätta positionerna på tränings ätpinnar. Detta gör att barnet att vänja sig gripa ätpinnar ordentligt med handen och placera fingrarna på rätt plats för maximal manövrering. Medan barnet lär rätt process för att använda tränings ätpinnar, är han eller hon sannolikt också att ha mycket roligt. Barnens ätpinnar är ofta dekorerade med bilder som tilltalar unga barn, som läggs till det roliga i inlärningsprocessen.

Även om det är möjligt att få en utbildning ätpinnar från vissa kinesiska, japanska eller koreanska restauranger, kan de också köpas på matmarknader som tillgodoser asiatiska och orientaliska rätter älskande kunder. De grundläggande trä vuxen stil utbildning ätpinnar är mycket billigt, medan utbildnings ätpinnar för barn kan kosta lite mer. Generellt finns det instruktioner medföljer utbildnings ätpinnar. Men det finns också ett antal steg-för-steg tutorials på nätet som du kan ladda ner.

Att lära sig att äta med pinnar kan vara mycket roligt och kan göra måltiden ännu mer inbjudande. Även personer som känner att de har två vänster tummar kan lära sig att använda ätpinnar, tack vare dessa enkla träningsmodeller. Om du vill lära dig att njuta av asiatiska köket som det var tänkt, plocka upp en utbildning ätpinnar idag.

  • Den övre chopstick bör hållas med pekfingret, långfingret och tummen, medan den nedre chopstick bör placeras i mellan tummen och slutet av ringfingret.