Vad är en Aerobic Step Bench?

April 28

En aerob steg bänk är ett verktyg som används i aerob träning, framför allt i steg aerobics. Det används för att kliva upp på och backa för att arbeta musklerna i benen och höja pulsen. Dessa bänkar är oftast gjorda av tålig plast och har material på bottnarna som håller bänkarna från att flytta eller sladd medan de är i bruk. Toppen är täckt av ett material som håller fötterna glider när användaren steg på bänken. Dessa mattor är också vanligtvis gjorda av något slags plast eller gummi.

Det är vanligt att en aerob steg bänk att komma med sättsteg. De flesta bänkar kommer med mellan två och fem pigga som tillåter användare att göra justeringar i höjden på bänken. Justera höjden innebär kan kontrollera vilken typ och intensitet en aerob träning. Varierande höjder arbetar också olika muskelgrupper.

Beroende på utformningen av ett aerobt steg bänk, kan stödjas av olika vikter. Innan du köper en aerob steg bänk, är det viktigt att kontrollera den maximala vikt som bänken kan stödja. Detta är särskilt viktigt för personer som väger mer än 200 pounds (ca 90 kg) eftersom det är vanligt att en aerob steg bänk att stödja bara 200 pounds.

Gym som erbjuder steg aerobics eller aerobics klasser som använder stegsegment levererar nästan alltid varje elev med en aerob steg bänk. Gå en kurs som denna är ett bra sätt att lära steg aerobics och besluta om en aerob steg bänk är en bra investering för at-home träning. Det är också ett bra sätt att hitta en tillverkare som gör bra steg bänkar. Många företag som tillverkar utrustning för idrottshallar säljer även utrustning till enskilda konsumenter.

För dem som inte kan gå till ett gym för att lära sig steg aeroba rutiner för att öva hemma, det finns gott om steg aerobics dvd och video. I själva verket är det inte ovanligt att en aerob steg bänk att komma med en instruktions-DVD eller video. Det finns också ett antal webbplatser som erbjuder gratis videoklipp av träning rutiner, bland annat steg aerobics rutiner.

Kom ihåg att rådfråga en läkare innan du påbörjar någon form av träningsprogram. Dessutom bör en aerob steg bänk alltid användas iklädd välsittande sneakers. Det är inte lämpligt att använda dessa typer av bänkar i nakna fötter.

  • Aerobic steg bänkar arbeta benmusklerna och ger en kardiovaskulär träning.
  • Steg bänkar kommer ofta med stigrör som tillåter användaren att justera intensitetsnivån av ett steg rutin genom att höja höjden på steget bänken.