Vad är ett duschhuvud Extender?

November 7

En duschmunstycke extender är en enhet som används för att justera höjden på ett duschmunstycke. Det ser ut som en arm och vanligtvis fäster den befintliga VVS fixturen. Förläng kan justeras för att höja eller sänka höjden vid vilken huvudet sprutar vatten. Olika längder och material finish är tillgängliga för personer som är intresserade av att köpa ett duschmunstycke extender.

Den största fördelen med ett duschmunstycke extender är att den tillåter användaren att ändra placeringen av duschhuvudet. Vissa individer kan finna att deras höjd är för lång eller kort för ett hem befintliga dusch fixtur. Andra kanske vill installera ett utdrygningsmedel i syfte att rymma en mängd olika gäst preferenser. Hotell är en utmärkt marknad för duschhuvud extenders.

Extenders likna en arm och ansluta till ett befintligt fixtur. De kan behöva justeras med varje användning, men är oftast skruvas in i en befintlig armatur gång. Om individer vill flytta spray närmare dem eller längre bort, ger en duschmunstycke förlängare dem denna flexibilitet. En extender ger också vatten för att nå kanterna av ett badkar eller dusch, till skillnad från många traditionella armaturer.

Vissa individer installera en duschmunstycke förlängare som en del av ett badrum remodel eller uppgradering. Beroende på vilken typ av extender används, kan design och utseende lägga en touch av finess och elegans. Det kan också göra hemmet mer marknadsmässiga, särskilt för köpare som kan ha särskilda behov på grund av hög ålder eller funktionshinder.

Standard finish för duschhuvud extenders är silver eller mässing. Utformningen av själva delen är ganska enkelt. Det är en tunn cylindrisk pjäs som innehåller fästöppningar för att ansluta till ett duschmunstycke och befintliga VVS.

Det finns vissa stilvariationer att duschmunstycke förlängare. Några är raka medan andra är böjda. Vissa kan innehålla flera barer som möjliggör ytterligare manipulation av duschhuvudet. Andra kan komma med ett duschhuvud fäst huvudarmen.

Dusch huvud förlängare kan vara tillgängliga i enkla eller dubbla förlängningar. Med en enda förlängning, är endast ett duschhuvud fäst till änden. I en dubbel förlängning, det finns två armar som delas i motsatta riktningar. Ett duschmunstycke är fastsatt på varje arm. Dessa typer av förlängare kan användas i kommersiella eller större dusch bassänger.

Olika längder av utdrygningsmedel finns också. Beroende på individens behov, kan på kort, medellång och långa längder installeras. Vissa har tvåfärgade färg och dekorativa stilar.

  • En duschhuvud med en förlängare.
  • De flesta duschmunstycken och förlängningar är relativt billiga, vilket gör dem en låg kostnad alternativ för ett badrum uppgradering.