Vilka är de bästa tipsen för Lip peeling?

April 6

Lip peeling anses ofta lika viktigt som peeling resten av kroppen, eftersom det hjälper till att förbättra cirkulationen i dina läppar, ta bort torr, narig hud, och i allmänhet göra dina läppar känna och se bättre. En av de bästa tips för att göra så är att använda en peeling gjorda speciellt för läpparna, inte en som gjorts för ansiktet; Men kom ihåg att du förmodligen har alla nödvändiga produkter för läpp exfoliering i ditt hem. Som med alla andra typer av peeling, bör du bara skrubba dina läppar några gånger i veckan, och alltid använda en fuktgivande läpp produkten direkt efteråt.

En av de bästa, och viktigaste, läpp exfolierande tips är att alltid använda en produkt speciellt avsedd för läpparna. Vanligtvis scrubs avsedda för ansiktet eller kroppen är för hårda för den känsliga munnen området, och är inte säker för oavsiktlig förtäring. Även läpp scrubs inte ska sväljas, kommer små mängder normalt inte skada dig, och de flesta läppskrubb är lätt smaksatt så att varje oavsiktlig smaken inte blir obehagligt.

Medan det finns en mängd olika läpp exfolierande produkter som finns på marknaden, är detta en skönhetsprodukt som du normalt inte behöver gå ut och köpa. Även den mest avancerade läpp scrubs är oftast gjorda av två ingredienser: en återfuktande balsam och socker granulat. Därför är en av de bästa tips för läpp exfolierande att använda produkter som du redan har på handen, och spara de extra pengar för en skönhet objekt som du canâ € t göra hemma. Enkelt tillämpa ett tjockt lager av läppbalsam eller vaselin på dina läppar, och använda en tandborste eller naturligt socker för att skrubba dina läppar försiktigt i en cirkulär rörelse. När du € är klar, skölj av produkten eller torka munnen ren med en fuktig trasa.

Även peeling är ett bra sätt att hålla din hud och mun frisk, är detta en av de många områden av skönhet som inte bör vara överdrivna. I de flesta fall behöver du bara exfoliera dina läppar en till två gånger i veckan. Något mer än detta kan irritera munnen och området runt det, strippa naturliga fukten från dina läppar och orsakar avflagning och torr hud.

Det viktigaste att komma ihåg om läpp exfolierande är att det är en process i två steg. Helt enkelt med hjälp av en lip scrub och sedan gå om din dag kommer sannolikt lämna dina läppar känsla torr och rå, oavsett hur fuktande läppen scrub är. En av de viktigaste tips för läpp exfolierande är att tillämpa en återfuktande läppbalsam direkt efter att du skölja scrub från munnen. Detta bidrar till att återfukta dina läppar, och ger den nyligen skrubbas huden med en skyddande barriär för att förhindra chapping.

  • Exfolierande med naturliga ingredienser som socker är lugnande på läpparna.
  • Exfolierande läppar kan hjälpa till med nariga läppar.