Vad finns det att göra med barn i Salt Lake City, Utah?

April 9

Om du tillbringar tid i Salt Lake City, Utah, med dina barn, det finns massor av saker att göra för att hålla barnen ockuperade och underhöll. Salt Lake City är en särskilt barnvänlig plats, med tanke på den stora populationen av medlemmar i kyrkan av sista dagars heliga. Bland annat kyrkan av sista dagars heliga betonar vikten av barn och familj, och många delar av staden är byggda med denna betoning i åtanke. När du besöker Salt Lake City, kanske du inte har tid att njuta av alla familjeaktiviteter och centra tillgängliga.

En av de fantastiska möjligheter när du är med barn i Salt Lake City besöker Discovery Museum - ett stort museum för barn. Planerar att ta åtminstone mer än en halv dag för ett besök på museet, som har stora interaktiva utställningar. Ett barn kan skapa berättelser, bli en DJ eller designa sin egen hemsida. Det finns många utställningar att utforska och många turnerande utställningar som kommer att göra varje besök på museet en ny upplevelse.

Ett annat bra ställe att se är Hogle Zoo, hem för över 1000 djur. Du hittar sällsynta djur som den vita noshörningen och snöleopard, och andra djur som kommer från över 250 regioner över hela världen. Om du inte har fått ditt lystmäte av djur efter att ha besökt Hogle Zoo, överväga att se några av de lokala djuren på Wheeler Historic Farm. Dessutom är Tracy Aviary ett bra ställe att se många hotade fågelarter, med över 150 arter av fåglar att besöka.

Det är svårt att tänka på Utah utan att tänka på de många fantastiska dinosaurie utgrävningar där. Ett bra ställe att utforska världen av dinosaurier med barn i Salt Lake City är Utah Museum of Natural History. Återigen finns det interaktiva aktiviteter för barn samt många utbildningsmöjligheter på museet.

När barnen har fått sitt lystmäte av de många museer i Salt Lake City, kan det vara dags att bedriva några utomhusaktiviteter. När du vill amp upp spänningen, överväga ett besök på Raging Waters för en dag av vattenparken solen. Alternativt, spela paintball på Paintball Planet, eller ta de äldre barnen racing på Fastkart s inomhusbana.

För kvällsunderhållning, överväga att besöka många av de familjevänliga teatrar som erbjuder live-produktioner i stan. Kontrollera särskilt scheman för Desert Star Playhouse, som erbjuder många familjeorienterade produktioner. De övriga teatrar i staden kan också ha musikaler eller familjevänliga produktioner av intresse. Särskilt titta på kommande evenemang på Grand Theater, och Pioneer Theater. Eller kanske du vill utforska natthimlen, när som helst på dagen, vid Clark Planetarium.

Du hittar många underbara lokala parker att besöka. Kolla Tidtabellerna olika festivaler under hela året. Det finns många årliga evenemang som kan sammanfalla med din resa och kommer att göra det ännu mer underhållande. Till exempel Utah State Fair, hålls årligen på Utah State Fairpark gör definitivt ett besök med barn i Salt Lake City en rolig tid för alla. Mässan går i början av september, men kolla med Fairpark för andra säsongsbetonade evenemang under hela året.

  • Salt Lake-templet, en sista dagars heliga tempel i Salt Lake City, Utah.
  • Den Utah Museum of Natural History har dinosaurie utställningar.
  • Den Hogle Zoo i Salt Lake City är hem för över 1000 djur.