Hur du uppdaterar appar på din iPod Touch

April 15

Du kan ta reda inifrån iTunes om en iPod-app som du hämtat uppdateras av sin förläggare. Välj Apps i bibliotekssektion källistan och klicka på knappen Sök efter uppdateringar i det nedre högra hörnet av skärmen apps.

iTunes kontrollerar att se vilka appar ska uppdateras och tar dig till My Apps Update webbplatsen på iTunes Store, där du hittar ikoner för apps att uppdatera. Du kan klicka på Get Update-knappen bredvid varje appens ikon för att hämta uppdateringen eller klicka på Download All Free uppdateringar i det övre högra hörnet på sidan för att ta alla uppdateringar på en gång.

iTunes kan begära ett lösenord först; ange ditt lösenord och klicka på knappen Köp (även om uppdateringarna är mestadels gratis). (ITunes kan också be om bekräftelse ålder om det finns några objekt rankade 17+ eller en vuxen.) Efter nedladdningar är klara, klicka på knappen Klar på My App Uppdateringar sidan. De uppdaterade appar ersätter automatiskt tidigare versioner av apps.

App Store på din iPod touch meddelar dig om någon av dina appar har uppdaterats - ett nummer visas i ikonen App Store. Du bör uppdatera en app när en uppdatering finns tillgänglig eftersom uppdateringar fixa buggar och införa nya funktioner du kanske vill.

Tryck på ikonen Uppdateringar längst ner till höger på App Store skärmen för att se listan med uppdaterade appar. Du kan sedan trycka på Uppdatera alla knappen i det övre högra hörnet på skärmen Uppdateringar för att hämta alla tillgängliga uppdateringar.

För att uppdatera en enda app trycker du på programmet i listan för att se appens informationsskärmen, och tryck sedan på knappen Uppdatera. Knappen Uppdatera ändras till knappen Installera. Knacka på Installera, ange ditt lösenord och klickar på OK.

De uppdaterade versionerna ersätter de tidigare versionerna av apparna som de laddar ner till din iPod touch. Så snart Loading meddelandet ersätts med namnet på appen är appen klar att tappas.

Du kan även se alla app köp du har gjort på din iTunes Store-konto genom att peka Inköpt överst på skärmen Uppdateringar på iPod touch.