Vad är Onion Tea?

March 31

Lök te är en typ av fusions dryck som framställs med användning av någon typ av lök som basen, tillsammans med varmt vatten. Grund receptet kräver fint hacka löken, sedan placera bitarna i hett vatten. Bitarna får dra i flera minuter och sedan bort från te med en sil. Det finns flera fördelar med lök te, med de flesta har att göra med att lätta symptomen av förkylning eller influensa.

De medicinska användningar av lök är väl dokumenterade i folkmedicinen, med lök används för att lindra nästäppa och lindra andningssvårigheter på grund av överbelastning i bröstet. Fördelarna med lök te är nära relaterade till att hjälpa till att rensa blockerade näsgångarna samtidigt bidra till att minska feber och lindra smärtan av hosta på grund av överbelastning i halsen och lungorna. Dessutom finns det några påståenden relaterade till konsumtion av lök te och minskning av dåligt kolesterol, trots att bevisen för just denna förmån fortfarande obekräftade.

Bortom grundreceptet för att hacka lök och stöpning bitarna i varmt vatten, det finns många olika sätt att förbereda lök te. En process kräver att trycka löken att extrahera juice och blanda den juicen med varmt vatten. Andra tillvägagångssätt kräver kombinering löken med olika örter som ett sätt att göra te mer behaglig till smaken och att öka näringsinnehållet i drycken. En vanlig kombination för behandling förkylningssymptom innebär lägga ingefära till mixen, vilket skapar en behaglig smak lök och ingefära te.

Andra varianter av lök te samtal för att använda något annat än vanligt vatten i receptet. Användning av någon sorts vinäger, inklusive äppelcidervinäger sägs öka effektiviteten i drycken. Andra metoder kräver att använda någon form av färsk fruktjuice, speciellt om patienten har svårt konsumerar fast föda. Lägga grönsaksjuicer framställda med hjälp av en juicepress är också ibland rekommenderas, tillsammans med att lägga örter och kryddor som är kända för att hjälpa till med förkylningar och influensa, såsom cayennepeppar och vitlök.

Bara om någon typ av lök kan användas för att brygga lök te. Olika typer av vita, gula och lila lök vanligen används som bas ingrediens för den heta drycken. Det finns några påståenden att näringsinnehållet förstärks genom grön lök, var noga med att finhacka den gröna delen och låt bitarna till branta i minst fem minuter innan ansträngning.

  • Vissa tror att när de görs med grön lök, är mer näringsrik lök te.
  • Lägga ingefära till lök te kan hjälpa behandla förkylningssymptom.
  • Somliga påstår lök te kan bidra till att minska LDL-kolesterolnivåer.
  • Lök.
  • Lök te kan lindra nästäppa och lätthet andningssvårigheter som orsakas av tryck över bröstet.