Planera ett utekök

July 4

Du kök och matsal är viktiga delar av ditt hem för underhållande människor. Det är områden där måltider förberedda och kokta, vänner samlas för att umgås, och läckra måltider åtnjuts. Året, människor använder mat som en knutpunkt för sociala sammankomster och goda tider.

Eftersom matlagning, matlagning och äta är så stora delar av våra liv, är det viktigt att vara bekväm i köket och matsalen var dessa evenemang äger rum. Naturligtvis är du inte begränsad till enbart dessa områden. Många människor älskar att göra måltider utomhus, och en del även njuta av det så mycket att de sätter i en utomhus kök för att göra processen enklare.

En utekök är ett bra sätt att spendera tid utanför medan laga och äta mat. Denna typ av kök är särskilt bra för klimat som är varmt och soligt större delen av året, men de kan också arbeta i nästan varje område för åtminstone några månader av året.

Om du är intresserad av att planera en utomhus kök, är det första steget för att bestämma var du vill ha det. Du kan behöva rensa ett utrymme i din trädgård för köket, eller kanske du redan har den perfekta platsen. Överväg om du vill ha det område som omfattas, hur stor den kommer att bli, och exakt vad du vill ha i köket.

När du är redo, behöver du rätt komponenter för utekök. Du kanske vill ha en liten och enkel kök, eller en mer genomarbetade och stor en; det beror på dina personliga preferenser och behov. Grunderna du behöver är en grill, en yta för beredning, och en utomhus bord med stolar. Om du vill ha mer, kan du lägga till en brand grop, mer disk utrymme, en utomhus ugn, skåp och ett handfat. Ett annat alternativ är kakel, tegel, eller annat material för golv, men du kan bara använda vanligt betong om du vill. Tänk bara på att plocka golv som inte kommer att få slick när det är vått för att undvika olyckor.

Du kommer att behöva plocka möbler till ditt kök också. Detta inkluderar ett bord och stolar, men du kan också inkludera andra saker som bänkar, barstolar, eller vad du vill. Se till att det finns gott om plats för när du bjuder folk över.

Du kan njuta av din utomhus kök och matplats under de varma månaderna. Detta kök kan vara enkla eller utarbeta-du behöver bara få dina planer tillsammans och bygga din dröm kök.