Vilka är för- och nackdelarna med att använda Homeopati för autism?

March 19

Använda homeopati för autism är en idé som har undersökts av många människor på grund av rapporter om homeopatiska behandlingar som har en positiv effekt på eller ens härdande autism. Proffsen använda homeopati för autism inkluderar fallstudier som visar homeopatiska kurer som har en positiv effekt på autism. Nackdelarna med att använda homeopati för autism främst fokusera på argumentet att orsaken till autism ännu inte är känt och att homeopati i allmänhet doesnâ € t faktiskt arbetar mer effektivt än en lika administrerad placebo.

Autism är en utvecklingsstörning som drabbar människor genom hela livet. Det finns inga fysiska symptom, men personer med autism har generellt svårt med socialt samspel, kommunikation och deras fantasi. Autism är ett tillstånd som har ett spektrum, vilket innebär att vissa drabbade är mer drabbade än andra, och vissa upplever olika symptom än andra gör. Det finns inget känt botemedel för autism, men många av de drabbade behandlas genom språket terapi och andra beteende och medicinska åtgärder.

Homeopatisk medicin bygger på tanken att en liten mängd av en aktiv ingrediens utspätt exponentiellt i vatten kan användas för att bota villkor. Detta är i princip samma som teorin bakom ympning, förutom att ympning lär kroppen att bekämpa villkor av i framtiden, i motsats till aktivt bota dem. Homeopatiska behandlingar finns i olika styrkor som speglar hur utspädd de är. Utspädningsprocessen innebär att man tar en del ingrediens, späda den i vatten, och sedan tar en del av denna lösning och upprepning av processen ett visst antal gånger.

Användningen av homeopati för autism stöds av många homeopatiska utövare, och fallstudier används vanligen för att backa upp denna idé. Finns många olika fall av homeopatiska botemedel för autism arbets, även om majoriteten av dessa rapporter är ganska subjektiva. Det finns också fall där påståenden om homeopati bota autism indikerar också att tal, var utvecklings och arbetsterapi används vid sidan av behandlingar, vilket undergräver effektiviteten av homeopatisk behandling.

Effektiviteten av homeopati i allmänhet är ett hett debatterat ämne på grund av placeboeffekten, vilket är när folk faktiskt börjar må bättre från sin sjukdom för att de tror att de tar ett piller som aktivt bota dem. Både homeopati och placebo har visats orsaka tillfälliga förbättringar i patienter. I fallet med autism, det finns för närvarande mer bevis i tillvaron som stöder tanken att traditionella metoder för att hantera autism är mer effektiv behandling.

  • I allmänhet är homeopati inte effektivare för autism än en på liknande sätt administrerades placebo.