Hur väljer jag det bästa Ginkgo Supplement?

June 8

Ginkgo är en örtmedicin som skapas genom att extrahera vätska från bladen på en ginkgo biloba träd. Detta tillägg är känd för att hjälpa personer med humör och minne. Det kan intas genom pulver, piller eller flytande extrakt. När du väljer en ginkgo tillägg är det viktigt att se till att den innehåller små mängder ginkgolic syra. Eftersom detta är en giftig kemikalie som kan orsaka allvarliga biverkningar hos människa, är de accepterade mängder av denna syra mindre än fem miljondelar (PPM) för varje dos av ginkgo.

Välja den bästa ginkgo tillägget beror på individens smak och preferenser för att ta medicin. Detta tillägg är typiskt billigt och kan tillsättas till fruktdrycker, te, eller energidrycker. P-piller och extrakt version ge omedelbar förtäring men kräver den enskilde att ta medicin i en standardmetod.

Idag finns många örtteer som innehåller kosttillskott. Ginkgo-baserade te är ett örtte som innehåller en liten mängd ginkgo extrakt. De flesta teer inkluderar inte samma extrakt som finns i en rak ginkgo tillägg. Om en individ är ute efter en bra komplement han kan vara bättre att använda en ren extra dos än en te-baserade extrakt.

Den ginkgo tillägg har några dokumenterade biverkningar. Dessa inkluderar magen frågor, huvudvärk, humörsvängningar, och gallring av blod. Den allvarligaste risken med ginkgo är en överdos av ginkgolic syra. Detta kan orsaka nervskada och DNA-skador som kan leda till cancer. Med denna produkt ovan rekommenderar dosnivåer leder till en ökad risk för överdosering och rekommenderas inte.

Den typiska dagliga ginkgo dosen bör inte överstiga 240 milligram. Detta kommer att säkerställa den enskilde inte överbelasta hans nervsystem. Denna dosering kan delas upp i två eller tre doser per dag, men bör inte överstiga den högsta rekommenderar gränsen.

En ginkgo tillägg finns även i en kapselform. Detta är en tid släppt kapsel som långsamt släpper produkten i systemet. Denna typ av tillägg kan ta upp till 12 timmar att smälta. En kapselform är bättre lämpad för individer som är känsliga för högre doser av detta tillägg.

Energidrycker har blivit populära under de senaste åren. Den ginkgo energidryck är en ny metod för att konsumera ginkgo tillägg. De flesta av dessa energidrycker inkluderar koffein eller andra stimulantia. Detta ger en extra boost, med de kända fördelarna med ginkgo.

  • Ginkgo kosttillskott säljs i pulverform.
  • Normalt bör en daglig dos av ginko biloba inte överstiga 240 milligram.
  • Ginkgo tillägg piller.