Vad bör jag tänka när man köper en manikyr Set?

November 2

En manikyr set är ett bra sätt att spara pengar. Köpa gör dina naglar själv du sparar tid och pengar som du normalt skulle spendera när få dina naglar gjort. För att hålla dina naglar ser fräsch, är det nödvändigt med en veckoresa till nagelsalongen. För pedikyr, är en månatlig resa minsta. En manikyr set kan du ta kvaliteten och sjukvårdspersonal om dina naglar.

När du köper en spik set, titta på de olika verktyg som satsen innehåller. De flesta manikyr kit innehåller nagelklippare, en liten uppsättning sax, ett verktyg för att driva nagelbanden tillbaka och en metall fil. Det kan finnas andra verktyg i uppsättningen också.

Den manikyrset ofta ingår i en plånbok, påse eller låda. Varje verktyg har typiskt en slits eller elastisk rem för att hålla den på plats. Detta gör att du kan hålla hela manikyr kit lagras tillsammans.

När man väljer en manikyr set, är det viktigt att undersöka kvaliteten på verktygen. Ibland uppsättningar som är förpackade som presentset är inte hög kvalitet. Faktum är att ibland redskapen kan vara en så låg kvalitet att de bryter den första gången som de används. Oavsett hur söt förpackning, om verktygen är bräcklig eller dåligt konstruerade, är manikyr kit värdelös.

Ett annat övervägande som du bör ta när man väljer en manikyr set är hur det är förpackat. Om lagring är en premie i ditt hem eller om du vill bära den inställda med dig, är det viktigt en kompakt manikyr kit. Om du njuta av spa-upplevelse, och rutinmässigt sprida ut alla dina verktyg och spendera kvällen gör dina naglar, kanske du uppskattar en manikyr uppsättning som kan lämnas ut i ditt badrum med alla verktyg på display för enkel åtkomst.

Om du planerar att lämna manikyrset där det syns i ditt hem, är det viktigt en attraktiv design. Manikyr set finns i korgar, tydliga Lucite containrar och mjuka sidiga påsar. En manikyr set som innehåller välgjorda verktyg är den viktigaste delen av urvalsprocessen. En attraktiv behållaren är det perfekta komplementet.

  • Nagelsax från en manikyr set.
  • När du väljer en manikyr set, var noga med att kontrollera kvaliteten och hållbarhet av verktygen.
  • En trä eller orange stick kan användas för att försiktigt trycka tillbaka nagelbanden.
  • Nagelklippare.
  • En metallnagelband pusher.
  • En manikyr kit kommer ofta har en rostfri nagelfil för att forma naglarna.