Hur väljer jag det bästa Massage Table Varmare?

October 29

En massagebänk varmare är ytterligare ett verktyg några terapeuter använder för att öka mängden av komfort klient upplevelser under en massagesession. Det finns flera olika alternativ och stilar värmare, från att lägga värme till att lägga fuktig värme till stöd i den terapeutiska behandlingen av vissa villkor. Att välja en massagebänk varmare beror på budget och preferenser. De flesta bordsvärmare är konstruerade för att vara tvättas i maskin för multi-client användning.

Medan massage ökar blodflödet till området som bearbetas, klienter som får en massage förlorar normalt kroppsvärme totalt. Massage bordsvärmare tillhandahålla kunden en uppvärmd yta. Besluta om vilken typ av massage bord varmare beror på faktorer som komfort generellt, säkerhetsfunktioner och användarvänlighet.

Komfort och support är de viktigaste konstruktionskännetecken flesta massagebänkar. Den robusta ramen ger ett säkert underlag medan den tjocka stoppning erbjuder stötdämpning. Denna stoppning vanligtvis täckt med vinyl. De flesta massörer täcka vinyl med ett blad för att undvika överdriven hud friktion. En massagebänk varmare erbjuder ytterligare ett lager av komfort.

Massage bordsvärmare allt från en enkel utrustat fleece hölje utan värmeelement till bomulls täckning eller fleece inkapslad dynor över värmeslingor. Många kommer med elastiska hörnband för att undvika glidning när klienten flyttar. Vissa ger även ett lager av isolerad skum. Detta kan lägga till kundens komfort och minska risken för att bränna vinylbeläggning av bordet.

Många massagebord värmare kommer med en justerbar jämn värmedistributionssystemet med justerbara inställningar för att tillgodose den enskildes önskemål. Värmeinställningar kan variera från ett dubbelt system till en digital handkontroll där kunden kan justera temperaturen under massagen. Dessa uppvärmningsmekanismer kan komma med alternativ såsom temperaturreglering, automatisk avstängning, timers, snabb värme och fuktig värme.

Temperaturreglering är en funktion som gör att kunden eller terapeut för att ställa in temperaturen för att undvika överhettning. Detta kan ske genom ett dubbelt system där temperaturen kan ställas in på medelhög eller hög, eller via en digital styrning där faktiska temperaturvärden kan ställas in. Timern och automatisk avstängning funktioner ger inbyggd säkerhet för att undvika olyckor.

Snabb värme är en inställning som möjliggör snabb bords värme för att möjliggöra en snabbare handläggningstid så terapeuter kan minska mängden tid mellan varje kund. Ett terapeutiskt verktyg som används i fallande smärta och stelhet i leder och muskler är fuktig värme. Totalt stress, spänningar och smärtlindring kan uppnås genom en fuktig värme option på en massagebänk varmare.

  • En elektrisk uppvärmning kan användas som en massagebänk varmare.