Vad bör jag tänka när man köper en Sun Visor?

October 26

En solskyddet kommer skugga och skydda dina ögon från solen. Solskydd är utformade annorlunda än boll kapsyler och andra fakturerade eller brimmed hattar så att de är både svalare att bära och lättare att glida på och av. De är utmärkta tillbehör att bära för vissa sporter som tennis och golf, och kommer skugga ditt ansikte och ögon när du är utomhus under en längre tid.

När du köper ett solskydd, anser det som alla andra klädesplagg och prova på att se till att det är bekvämt. En del människor föredrar den stil som glider på framsidan av huvudet och hålls på med armarna liknande de i glasögon. Dock kan du finna denna stil av solskyddet obehagligt. På liknande sätt kan stil med en rem i ryggen vara mer eller mindre bekväm för dig. Försöker på olika stilar är det bästa sättet att hitta en bra passform.

Visa även frekvensen och aktiviteter som du kommer att bära ett solskydd. Glid-on stil kan vara ett bra val för förlängt promenader som besöker en djurpark, tivoli, strand, eller annan utomhus attraktion. Om du är orolig för att hålla din frisyr intakt, är slide-on stil solskydd bättre val. Men om du köper ett solskydd att bäras samtidigt som du spelar tennis, softball, golf, eller annan sport där du är mycket aktiv, ett solskydd med en rem i ryggen kommer att stanna på plats bättre.

Förutom att välja ett solskydd med rätt passform och stil som passar dig, se storleken och formen av räkningen på visiret nyanser dina ögon och näsa väl. Kom också ihåg att när solskyddet hjälper skugga dina ögon och ansikte, använder solkräm med minst SPF 15 är viktigt att slutföra skydd.

Solskydd finns i olika färger och material. De kan täckas med duk eller bomull, eller helt enkelt gjort av en hård plast. Bomullsväven svalare på sommaren, men duk material kan visa sig vara mer hållbara. En plast solskyddet är lätt att rengöra, men kanske inte mycket bekväma. När du väljer färger, tänk på att ljusare färger är svalare att bära i sommarsolen än mörka färger och att mörka färger kommer att blekna efter längre exponering för solen.

  • Använda solkräm med ett solskydd ger den bästa solskydd.
  • The Sun.