Samla in pengar och medvetenhet med Facebook Likes

November 28

Du kan verkligen inte överdriva betydelsen av Facebook Gillar att företag och orsaka marknadsföring. Likes har blivit den dominerande symbol för sociala bevis och popularitet på webben. Med ett enkelt klick kan du dela dina åsikter med världen!

Skillnaden här är att istället för att kunden utskick företaget ett objekt, till exempel ett lock från en yoghurt, som sedan utlöser en donation till en cancer orsakar, samtycker företaget att göra en donation för varje Gilla den får på sin Facebook-sida.

Detta är win-win orsak marknadsföring. Orsaken får pengarna, och företaget får nya Facebook besökare. Så länge besökarna fortsätter att "gilla" sidan, företaget kan marknadsföra dem via Facebook. Till exempel i följande illustration, Bank Atlantic i Florida lovade en total donation på upp till $ 5000 till sex orsaker området i utbyte mot Facebook Likes.

Facebook Gilla program är lätt att installera. Den Gilla Ikonen finns redan på din Facebook-sida. Du behöver bara ge folk en stor anledning att klicka på den. Nyckeln är att främja och få ordet ut till intressenter.

Samla in pengar och medvetenhet med Facebook Likes

En intressant variation till detta program är när företaget belönar orsaken när orsaken blir Likes. Denna situation är en dubbel-win för orsaken, och företaget tjänar sin gloria, i stort sätt.

\ Matbanken För New York City är bara en sak som gynnades av detta arrangemang när FedEx förutsatt fem måltider till matbanken varje gång någon gillade maten bankens Facebook-sida, vilket illustreras i följande figur.

Samla in pengar och medvetenhet med Facebook Likes