Installera en Doggie Door

May 5

Någon som har ett husdjur kan berätta precis hur frustrerande det kan vara att ständigt vara med sina husdjur i och ut ur hemmet för att göra sina affärer. Det behöver inte vara så men. Genom att installera en doggie dörr kan du låta ditt husdjur att komma in och ut ur hemmet så ofta som de skulle vilja utan att du verkligen behöver göra någonting. Men för att göra det på rätt sätt, kommer du vill vara säker på att du följer dessa enkla anvisningar.

Material:

 • Pet dörr kit
 • Måttband
 • Borr
 • Borr
 • Två såg- hästar
 • Cirkelsåg
 • Sticksåg
 • Skruvmejsel, Phillips
 • Skruvmejsel, Rak

Förfarande:

 1. Välj platsen. Även om du kan installera din vovve dörr någonstans, är det oftast mycket lättare att ha en put in i en av dörrarna till ditt hem. Inte bara är det lättare att skära genom en dörr, är det också lättare att ordna dörren så att du kan klippa ut det. Helt enkelt se till att du väljer den dörr som leder ut till ett inhägnat område, annars din luddiga lilla vän kommer att hamna roaming trakten.
 2. Mät din hund. Inte alla doggie dörrar kommer att fungera för alla hundar eller husdjur. Det enklaste sättet att se till att du får den bästa möjliga dörren är genom att mäta ditt husdjur till höjden på axlarna. Skriv här information nedåt, förutom hur bred din hund är.
 3. Få ett kit. Ta dina mått till din lokala hem förbättring butik, och börja titta på potentiella vovve dörr kit. Se till att du tittar på de som passar de mått du har. Dessutom medan du tittar på de kit leta efter en som passar med det övergripande utseendet på ditt hem. När du har satsen valt, ta hem och tittar. Instruktionerna ger dig tillverkaren rekommenderade metoden för installation, och som sådan bör du följa dessa instruktioner över några andra rekommendationer.
 4. Ta bort luckan. Ta bort luckan som du ska installera doggie dörr på, och placera den på ett par saw hästar i ditt garage. Detta kommer att föra dörren till en höjd som är lättare att arbeta med, förutom att låta dig göra några nedskärningar som behövs säkert och utan risk för andra poster.
 5. Borra och skär. Placera doggie dörren på din vanliga dörren, och markera var hörnen på doggie dörren finns. Ta din borrmaskin och sedan borra fyra strax utanför dessa fyra varumärken. Helst ska du vara borra på utsidan hörnet av varumärkena, så att du kan göra öppningen bara lite större så att du kan passa vovve dörren till nya öppningen. När du har borrat fyra hål, använd antingen en cirkelsåg eller sticksåg för att ansluta de fyra hålen.
 6. Testa ut genom dörren. Placera doggie dörren i hålet som du just har klippt. Om du har några problem, markera var de snäva platser är, och sedan utöka de områden som behövs tills du har en perfekt passform.
 7. Fäst och avsluta doggie dörren. Fäst doggie dörr med hjälp av lämplig skruvmejsel och några skruvar som följde med doggie dörr kit. Dessutom tillämpar alla väder stripp eller isoleringsmaterial som följde med satsen för att se till att du inte har några utkast eller andra problem.
 8. Sätt tillbaka luckan. Med doggie dörren nu ordentligt fastsatt och klar är det dags att byta ut dörren på sina gångjärn.