Naturligtvis Cool ditt hem

June 18

Även varma vädret kan vara trevligt, när det börjar bli för varmt kan det snabbt bli olycklig i de flesta hem. De flesta människor skulle helt enkelt slå på luftkonditioneringen, och inte oroa sig för det. Emellertid tenderar luftkonditionering för att vara mer än en smula dyra. Här är några metoder som du kan använda för att naturligt kyla ditt hem, och därmed minska den totala kostnaden för dina energikostnader.

  • Kontrollera din isolering. Den kanske enskilt största metoden för "naturligt" kyla ditt hem är att se till att du har ordentlig isolering. Genom att ha ordentlig isolering betyg på din hem för ditt område som du kommer att kunna se till att ditt hem vistelser kyla inne medan det är varmt ute och varmt inne medan det är kallt utanför. Beviljas denna metod kan vara ganska dyrt att fixa om det är nödvändigt, men det är också den mest kostnadseffektiva.
  • Plantera fler träd. En annan metod som du kan använda för att naturligt kyla ditt hem är att plantera lite skugga träd runt din bostad. Vanligtvis de bästa ställena att plantera dessa träd är längs de södra och västra kanterna på din fastighet. Detta kommer att bidra till att skydda hem från solen medan den är i de hetaste positioner under dagen.
  • Öppna fönster. Bara öppna dina fönster natten, lämnar dem öppna under natten, och bara stänga dem (oftast) på morgonen kan göra underverk för att kyla ditt hem. Denna enkla åtgärd möjliggör luftcirkulation i hela hemmet, samtidigt som det ger den svalare nattluften för att komma in i hemmet. Stänga fönster under dagen kommer att hålla den svalare luften inuti, och bidra till att göra hemmet agerar som ett kylskåp när det är långsamt blir varmare.
  • Gå vit. Vit färgade draperier och färg kan bidra till att dramatiskt minska strålningsvärme absorptionen av ditt hem. Slap några vita färgen på ditt tak, eller ens gå med ljusare takmaterial bidrar till att minska mängden värme som absorberas av ditt hem under dagen. Samma trick kan härmas med dina fönster genom att ha de delar av din draperier som kommer att vara mot fönstret vara en vit färg.

Det finns bokstavligen dussintals, om inte hundratals, av andra metoder som en husägare kan använda för att kyla sina hem. Med detta sagt finns det bara ett par gränser för att kunna naturligt kyla ditt hem. Den första är din fantasi, om du kan tänka på det kan du göra det. Det andra är att om du funderar på att naturligt kyla ditt hem måste du undvika att använda någon form av mekanik eller maskiner direkt. När allt är det du försöker att begränsa eller sänka din elräkning-inte lägga till det.