Vilka är de olika typerna av yoghurt Frukt Dip?

June 24

Yoghurt frukt dip sorter är riklig eftersom de kan göras med hjälp av ett brett utbud av ingredienser. Vissa typer av yoghurt frukt dopp är gjorda av fruktsmak yoghurt eller fruktjuice, såsom citronsaft. Yoghurt frukt dips kan också innehålla kryddor, som kanel och muskot, för att förbättra smaken på frukten som serveras med dip. Låg fetthalt och lågt kalori yoghurt frukt dip alternativ finns också.

Honung används ofta för att sockra yoghurt frukt dopp. Honung-lime frukt dip har honung, limejuice och skal av kalk. Coconut-honung frukt dip har grädde stil keso, honung och bearbetade till flingor kokos. Tropisk frukt dip har pina colada yoghurt, färskost med honung och riven ost.

Jordgubbar dopp är väl lämpad för att doppa jordgubbar. Den är gjord av jordgubbsyoghurt, gräddfil och vispad toppning. Cranberry frukt dip görs med vanilj yoghurt och tranbär-orange relish. Det är smaksatt med muskot och ingefära. För att göra persika dip, persikor, är brunt socker och yoghurt blandas i en mixer tills den är slät, sedan i kylskåp.

Kul frukt dopp är perfekt för att doppa en mängd olika frukter, såsom äpplen, jordgubbar och bananer. Den är gjord med gräddfil, vispad toppning och omedelbar vaniljpudding. Lemon yoghurt frukt dopp görs med gräddfil, honung och citronsaft. Det får också smak från ingefära och citronskal.

Kryddor, som ingefära och kanel, kan användas för att ge smak åt yoghurt frukt dopp. Kanel yoghurt frukt dopp har kanel, socker och unflavored yoghurt. Ginger dopp är gjord av färskost, krossad ingefära och krossad ananas. Ingredienserna kombineras med vanlig yoghurt och honung, sedan i kylskåp. Gräddfil frukt dip är smaksatt med aprikos eller persika sylt, tillsammans med malen kanel.

Jordnötter och jordnötssmör kan användas för att smakfrukt dips. Sunny frukt dip görs med torra rostade jordnötter, cream cheese och farinsocker. Jordnötssmör dip görs med jordnötssmör, frysta apelsinjuice koncentrat och vanlig yoghurt. Majonnäs kan också användas för att skapa yoghurt frukt dopp. Fem minuters frukt dip har nonfat majonnäs och citron-smaksatt, fettsnål yoghurt.

Låg fetthalt yoghurt frukt dip versioner kan göras med hjälp av sockerfria och lågt kalori ingredienser. Lätt låg fetthalt frukt dopp är en enkel kombination av låg fetthalt, vanilj yoghurt och sockerfri vispad toppning. Låg-kalori frukt dip görs med låg fetthalt yoghurt, ljus vispad toppning och socker substitut. Skinny frukt dip har keso, låg sockerhalt apelsinmarmelad och honung. Dessa ingredienser kombineras med låg fetthalt yoghurt och apelsinjuice.

  • Vanlig yoghurt och juice kan göra en yoghurt frukt dopp.
  • Honung kan forslas in i yoghurt för att ge en lätt söt frukt dopp.