Vad är en Hydra Station ?

December 27

En Hydra Station är en specialiserad solarium som ger en djupare, bättre konditionerade, och mer långvarig solbränna än konventionella solarier. Den är utformad för att användas som en brun utan sol-lösning och inte kräver bygga outs, inomhus VVS, eller eskaleras ansvarsförsäkring. Istället använder den flera olika tekniker för att åstadkomma en form av Brun utan sol som är bättre för både konsumenter och företagare lika.

En teknik som används i en Hydra Station kombinerar strålningsvärme och ånga diffusion. Medan konventionella solarier använder farliga ultraviolett strålning för att leverera en solbränna, den Hydra Station ger en ofarlig strålningsvärme som stimulerar huden i stället för att tränga det. Ånga tränger in i huden för att återfukta den, balansera pH-nivåer, och förbereder den för att absorbera värmestrålning. Resultatet är en renare och mer hydratiserade solbränna som också ser bättre.

En annan teknik tillför vissa mineraler och flytande vitaminer till ångan förväg. Ångan innehåller en mineral melanin koncentrat som förbereder huden för strålningsvärme, en vitamin E och vitamin C-koncentrat som skyddar huden under processen, och en aloe-koncentrat som förlänger solbrännan. En Hydra Station är också anpassningsbar, och användarna kan välja att lägga till ytterligare koncentrat utifrån deras specifika behov.

Förutom att ge självgarv tjänster, har en Hydra Station också många andra bekvämligheter. Till exempel, det kommer med en inbyggd mjuk massage säng med justerbar vibration intensitet. Dessutom ingår ett huvud kudde, en justerbar sval luft fläkt, och en LCD-färgskärm.

Integrerad LED-lampor vars färg kan ändras från rött till blått, violett, orange, jade, gul eller grön är också med. Varje särskilt garvning och massage programmet kommer med sin egen uppsättning av ljusa riktningar för att hjälpa användarna att slappna av. Användare kan sätta sina egna belysningsprogram om de så önskar.

Vad skiljer Hydra Station från andra solarier förutom tekniken är dess utbyggbarhet. LCD-displayen innehåller en port för anslutning av en extern DVD-spelare så att användarna kan titta på en film. Elektroniska hamnar och monterings avsatser har också inkluderats så företagare kan installera stereohögtalare.

En Hydra Station kan även anslutas till en TMAX timer. Detta innebär företagare kan driva sina station som de skulle en vanlig solarium. Detta gör att användare kan övervaka sin tid garvning, oavsett om det är i femton minuter eller trettio minuter.