Vilka är de olika typerna av simning Sports?

July 17

Det finns olika sporter som involverar användningen av en pool, och många av dem är mycket konkurrenskraftiga. De flesta simning sport införliva grunderna i simning med någon annan aspekt, som kräver deltagarna att följa olika regler, eller göra vissa rörelser medan i poolen. Några av de mest populära typer av simning sporter inkluderar vattenpolo, simning, dykning, och konstsim. Alla dessa simmar sporter ingår i de olympiska spelen.

Vattenpolo är en lagsport, där sju medlemmar från varje lag är i poolen på en gång med målet att göra poäng det högsta antalet mål. En ledamot från varje lag betecknas en målvakt, och alla medlemmar bär simning caps. Bollen är oftast gul, och något liknar en fotboll. Detta är en av de simning sport som kräver spelare att simma merparten av tiden, även om bara trampar vatten, eftersom endast målvakter kan stå i den grunda delen av poolen. Spelare bör ha god kondition, starka simkunnighet, överlägsna reflexer och vara observant.

Simning är ofta den första sporten som är tänkt när man överväger friidrott involverar vatten. Den typiska simtävling inkluderar ryggsim, crawl, bröstsim, eller fjäril och konkurrenter har möjlighet att använda alla eller endast en typ under tävlingen. Poängen med simtävlingar är att ha den snabbaste tid bland deltagarna. Den typiska utrustning för detta och liknande simning sport inkluderar en simtur cap, baddräkt, och skyddsglasögon.

Dykning innebär att man använder en upphöjd plattform för att komma in i vattnet graciöst, ofta med vissa typer av flips eller akrobatrörelser. I konkurrens, dykare behöver vanligtvis inkludera ett visst antal flips och vändningar, men andra aspekter av dom är hur väl deras kropp fastnar på flytten medan i luften, och även hur de kommer in i vattnet. Trampoliner vanligtvis inställd på några olika höjder beroende på konkurrensen. Synkroniserad dykning är ett derivat av regelbunden dykning, och innefattar två personer som dyker samtidigt.

Konstsim involverar två eller flera personer som simmar samtidigt, utför rutiner som inkluderar danssteg medan musiken spelar. Detta är unikt från andra simning sport i att de flesta synkroniserade rutiner involverar simmare lyft lagkamrater ur vattnet, och även kasta dem eftersom de utför akrobatik i luften. Synkroniserade simmare behöver vanligtvis vara graciös, flexibel och stark nog att få igenom de typiska rutiner.

  • Racing är populär bland konkurrenskraftiga simmare.
  • De flesta simtävlingar kommer att omfatta ryggsim.
  • Konstsim är också känd som vatten balett.
  • Goggles kan vara nödvändiga i simning sport.