Vad är Kali Mur?

September 13

Kali mur, även känd som kalium chloratum, kali Muriaticum, eller kaliumklorid, finns naturligt i mineral Sylvine. Det används för att behandla ett brett spektrum av sjukdomar, oftast kronisk överbelastning. Dessutom är det ofta används av homeopatiska medicin utövare för att behandla earaches, blockering av örontrumpeten och halsfluss.

Sylvine är en tråkig grå eller vitaktig färgade mineral. Det kan hittas i stora delar av Nordamerika och i Tyskland. I allmänhet är det blandas med laktos socker och förvandlas till tabletter. Tabletterna sedan konsumeras för att behandla en rad olika åkommor.

Sylvine infördes inte i homeopati tills en tysk vetenskapsman, Dr Schussler, förklarade det vara en del av hans "12 vävnadsalter" botemedel. De "12 vävnads salter" är tänkt hjälp förebygga sjukdom genom att balansera 12 av mineralsalter i kroppen, till exempel kaliumklorid. Om någon har en brist i kaliumklorid, till exempel, kan de lider av en mängd olika sjukdomar, såsom slem membran infektioner, astma, svullna lymfknutor och svullna vävnader. Ta kaliumklorid tillskott tros lindra dessa problem.

En av de mest populära användningsområdena för kali mur är i behandlingen av trängsel. Homeopatisk medicin utövare tror att trängseln är uppdelad i tre etapper. Kali mur brukar rekommenderas under den andra etappen av nasala och bröst trafikstockningar, när mucosal ansvarsfrihet är vit eller grå till färgen, i stället för tydliga eller gröna.

Det finns andra vanliga användningsområden för kali mur, liksom. Till exempel är det ofta rekommenderas för öroninflammation. Dessutom, om det eustachiska röret som förbinder baksidan av näsan till mellanörat blir blockerad eller infekterade, kan det också vara till hjälp. Detta gäller särskilt om det finns tunga, vita sekret i örontrumpeten. I vissa fall, om sekret är särskilt tunga och röret blir helt blockerad, kan dövhet resultera tillfälligt. Kali mur kan hjälpa till att lindra symptomen att minska varaktigheten av dövhet.

Om någon lider av en svår halsont eller halsfluss, kan kali mur rekommenderas också. Många homeopatiska medicin utövare kommer se baksidan av halsen. En tjock vit beläggning på tonsillerna är en av de kontrollampa tecken på att vissa utövare titta efter för att avgöra om det behövs mineralet.

Det finns vissa biverkningar som kan uppstå från att ta kali Mur tabletter. Till exempel, om avför blir svart, kan det vara ett tecken på blödning i magsäcken eller tarmarna; Det har också förekommit rapporter om extrem illamående och kräkningar. Produkten kan också höja nivåerna av kaliumklorid i kroppen, vilket även kan höja nivåerna av kalium i blodet. Höga kaliumnivåer kan leda till problem med hjärtrytmen och förvirring. Till exempel har det förekommit rapporter om människor som vägrar att äta när du använder produkten.

Som med alla medicinska produkter, bör en professionell konsult innan kali mur. Det ska normalt inte användas av personer med sår eller irriterad magar. Dessutom människor som använder kaliumsparande diuretika bör inte använda produkten.

  • Kali mur kan rekommenderas om någon lider av en svår halsont.
  • En av de mest populära användningsområdena för kali mur är för behandling av bröst trängsel.
  • Homeopatiska utövare använder kali Mur för att behandla en mångfald störningar.
  • Kali mur kan användas för att behandla halsfluss hos barn.