Hur kan jag Planera en påskäggjakt i trädgården?

August 4

Våren semester av påsken för med sig traditionen av påskharar, ägg och påskäggjakter. En utomhus Påskägg jaga kan vara mycket roligt för barn i alla åldrar. Vuxna bör planera en trädgård Påskägg jaga så att alla barn som deltar kan hitta bra färgglada påskägg godis.

Det första steget är att planera på att ha tillräckligt med godis för mängden barn som kommer att delta i jakten. Därefter, se till att ha ett bra utbud av extra godis som snabbt kan döljas i en annan del av gården, eller till och med inomhus, om du hittar det inte verkar vara tillräckligt godis trots allt, eller i händelse av regn. Du kan också ha skålar med synliga igen godis att komplettera påskkorgar till barn som inte hittar så mycket dolt godis som de andra.

Det viktigaste när man planerar ett påskägg jakt i trädgården är att vara säker på påskägg godis blir inte våt eller smutsig. Du kan använda de färgglada plast äggformade containrar på marknaden för att lösa detta problem. De är roliga för barnen eftersom de är färgglada och oftast ganska lätt att öppna om de är bara två halvor som knäpps eller tvinnar ihop.

Plast äggbehållare är ofta mycket prisvärda och kan fyllas med bulkoförpackade karameller såsom jelly beans, in i någon plastpåse först. Du kan också fylla plast ägg med flera små, folie-inslaget påsk choklad. Ett annat bra alternativ är att fylla plast ägg med små billiga leksaker att skära ned på mängden sötsliskig godis äts av barnen.

Naturligtvis måste man tänka på barnens ålder när du planerar ett påskägg jakt och anser att små delar på leksaker kan vara en kvävningsrisk för små barn. Små barn bör övervakas noga och hjälpte när påskägg jakt. Äldre barn kan vara ganska snabb på att hitta äggen, så som bör tas i beaktande. Extra påsk godis ges ut av värd kan hjälpa även de belopp av godis som samlats in av varje barn.

  • Färgläggning hårdkokta ägg är det första steget i planeringen ett påskägg jakt.
  • En påskkorg är en viktig del av alla påskägg jakt.
  • Påskägg jakt är det mest populära påsk spel.