Vad bör jag tänka när man köper en bok väska?

June 6

En bok väska är nödvändigt för genomförandet läroböcker, papper, pennor, pennor och alla andra skolmaterial fram och tillbaka till skolan. Utan en bok väska, skulle eleverna måste kämpa för att lämna bära alla komponenter som krävs för deras tunga arbetsbelastning.

Eftersom eleverna i dag är mycket livligare än eleverna i tio eller tjugo år sedan, måste fler skolmaterial bäras runt i stora bok påsar. Av denna anledning är det viktigt att hitta en robust bok väska för ditt barn. Tung canvas messenger väskor och ryggsäckar är bra val, särskilt eftersom de är trendiga.

När det kommer till en bok väska, du får vad du betalar för. Du kan köpa en bok väska på rabatt mart, men detta innebär oftast att du kommer att sluta ersätta den inom ett år. Det bästa är att betala mer pengar för en kvalitet ryggsäck eller messenger bag på en sportaffär eller postorderkatalog som specialiserat sig på robust växel.

Ditt barn ska kunna bära hela hans redskap i sin bok väska utan obehag. Remmar ska sitta, men inte för hårt, hålla påsen nära kroppen. Ingenting bör gräva plågsamt in i ryggen eller axlarna. Många bok påsar kommer nu med vadderade remmar för att underlätta en del av bördan.

En bok väska bör ha gott om utrymme för läroböcker, anteckningsböcker, pärmar och alla andra redskap en elev kommer att bära runt under dagen. De bästa modellerna har separata fickor för pennor, linjaler och andra småsaker. Objekt bör vara ditt barns fingertoppar så att han inte behöver rota runt. Med separata fickor, blir det lättare för honom att hitta vad han söker.

Tro det eller ej, är färgen också en viktig faktor. Till exempel, skulle du vill att ditt barn att bära en vit bok väska? Garanterat blir det grå eller färgade innan han har haft det en månad. Det är bäst att få mörka färger som smutsen inte dyker upp så lätt.

De bästa valen för boken påsar är ryggsäckar, eftersom bördan delas av två axlar i stället för en. Om boken väskan kommer också med en rem för midjan, är det ännu bättre, eftersom en del av vikten också kan delas ut till höfterna.

Om ditt barn upplever tillbaka och skuldra, är chansen att det är på grund av en tung ryggsäck. För att råda bot på detta, minska belastningen. Om vissa tunga föremål måste tas hem, använd en rullande bok väska. För barn med en hög arbetsbelastning, rullande bok påsar är en bra idé. Dessa fungerar på ungefär samma sätt som rullande bagage. Om boken väskan är för tung att bära över axlarna, kan dras ut ett handtag och påsen kan toted runt på sina hjul.

Oavsett vad du väljer, kom ihåg att komfort och hållbarhet är nyckeln. Ta dig tid att hitta en bok väska som bäst passar ditt barns behov. Skolarbetet kan vara jobbigt, men det behöver inte vara en smärta i ryggen.

  • Vissa barn kanske föredrar att bära sina böcker i färgglada kassar.
  • Boka påsar måste kunna bära flera tunga läroböcker.
  • Boka väskor måste ha tillräckligt med utrymme för att bära bärbara datorer och andra förnödenheter.