Vad är en Trough Sink?

July 8

Ett tråg diskbänk är en lång rektangulär diskho som ofta används i områden som är mycket ofta används eller ofta används av fler än en person på samma gång. Till exempel kan ett tråg diskbänk användas i ett badrum på en stor restaurang som regelbundet har en mycket upptagen middag timme. Med många kranar, alla placerade bekvämt isär, kan mer än en person använda sink samtidigt. I samma syfte, ställs tråg sänkor också ofta i badrummen i college sovsalar som vanligtvis får frekvent och tung användning.

Samma typ av armatur kan också vara användbart i badrummet i ett privat hem där en stor familj bor. En av fördelarna med att ha den här typen av handfat i ett badrum som delas av flera familjemedlemmar är att varje medlem kan få sitt eget område runt sink. Om det finns en låda under varje kran eller ett skåp ovanför varje kran, varje person som regelbundet använder diskbänken kan sätta ut ett område och hålla alla hans eller hennes toalettartiklar där. Denna inställning är särskilt användbart om badrummet är uppställd av med toalett i ett privat stall och dusch eller badkar i ett andra privat stall med sink ligga utanför båda bås.

Förutom att vara användbara i toaletter, kan ett tråg diskbänk också vara ganska bra i ett kök, särskilt om köket används regelbundet av flera personer samtidigt. Med en lång bredd och mer än en kran, kan sink lätt användas av ett antal kockar som arbetar på olika rätter, eller till och med ett antal kockar arbetar på olika komponenter av samma skålen. Ett tråg diskbänk kan vara användbar i ett professionellt kök, storhushåll, eller ens ett hem kök om hemmet befolkas av många människor som älskar att laga mat.

I modern köksdesign, har tråget diskhon börjat ersätta sänkor med två brunnar. Medan handfat med två brunnar har många användbara syften, många köks designers tror att dessa långa rektangulära sänkor kan tjäna samma ändamål. Den långa, avbruten bassängen i tråg diskhon skapar också en linje som är tilltalande för ögat. Andra sänkor, även de med flera brunnar, har inte samma estetiska kvalitet och kan inte skapa samma slags linjer inom kök.