Vilka är de defensiva positioner i fotboll?

October 7

Den defensiva laget i amerikansk fotboll är det lag som inte har bollinnehav och försöker hålla det andra lagets brott från att göra poäng. Det kan vara 11 spelare på olika positioner på planen för försvaret på en pjäs, precis som det kan vara för brottet. De defensiva positioner i fotboll kan delas in i tre allmänna kategorier: defensiv telefonarbetare, baklinjespelarear och defensiva backar. Defensiva telefonarbetare generellt är i linje närmast bollen, längs linjen av gruff, som exemplifieras av spelarna i vita tröjor i bilden nedan. De baklinjespelarear är oftast lite bakom backlinjen eller lite åt sidan, och de defensiva backar är vanligtvis den längst bak eller längst till sidorna.

Defensive linjearbetare

Det finns två typer av lägen på den defensiva linjen: tacklingar, som är placerade närmast bollen och slutar som radas upp utanför tacklingar. Dessa är oftast de största defensiva spelare, med tacklingar vanligtvis tyngre än ändarna. Oftast dessa spelare radas upp i en hopkrupen ställning med ena handen på marken - som framgår av följande bild - i vad som kallas en trepunkts hållning, eller med båda händerna på marken i en fyrgradig hållning.

Vissa defensiva formationer använder två ändar och två behandlar, men andra använder två ändar och ett redskap, i vilket fall itu brukar kallas en näsa tackla eller nosskydd. När defensiv formation använder två tacklingar, skulle man kunna kallas en näsa tackla och den andra som en under tackla. I vissa situationer, eller oftare i ligor för yngre spelare, ett försvar kan använda fem eller fler defensiva telefonarbetare. I sådana fall, tillsammans med två ändar, kanske en defensiv linje inkluderar en näsa vakt och två defensiva tacklingar, två vakter och två tacklingar, eller spelare på positioner som har andra namn som dessa.

En av de primära jobb defensiva tacklingar och defensiva ändar är att förhindra brott från att köra bollen framgångsrikt, antingen genom att hålla sin mark mot kränkande blockerare eller genom att undvika blockerare och tackla den offensiva spelare som bär bollen, som sett i foto ovan. När brottet försöker passera, är huvudsysslan för defensiva telefonarbetare att rusa passer. Det vill säga, de försöker tackla quarter innan han eller hon kan kasta bollen, som kallas sparka quarter, eller att åtminstone få tillräckligt nära för att störa quarter s kaströrelse. I nästa bild, de defensiva spelarna - de i gula tröjor - rusar quarter, som har bollen.

Baklinjespelarear

Den andra nivån av försvaret bildas av baklinjespelarear. Merparten av tiden, är de två baklinjespelarear som radas upp längst till sidorna kallas utanför baklinjespelarear. De kan radas upp direkt bakom de defensiva ändarna eller bakom och lite till endera sidan av ändarna, eller de ibland är på linjen och utanför de defensiva ändar. Bakom telefonarbetare och mot mitten av fältet, kanske ett försvar har en linebacker, en så kallad mellanlinebacker, eller två baklinjespelarear, som skulle kallas insidan baklinjespelarear. De flesta baklinjespelarear ta sin ställning står upp eller hukade något, vilket kan ses i bilden nedan, men utanför baklinjespelarear ibland radas upp i trepunkts ämnen när de är på linjen och utanför defensiva ändarna.

Baklinjespelarear ansvar beror på försvaret strategi och huruvida brottet försöker köra bollen eller skicka den. Inne eller mellan baklinjespelarear fokuserar oftast mer på att stoppa körningen. Om brottet försöker att passera, men kanske de måste täcka en potentiell mottagare, försvara en viss del av området eller rusa passer. Utanför baklinjespelarear har normalt liknande ansvar, men i vissa försvar - mestadels de som kallas 3-4 försvar, som använder tre telefonarbetare och fyra baklinjespelarear - utanför baklinjespelarear är mycket mer benägna att rusa passer. Middle eller inne baklinjespelarear är vanligtvis mer stout än utomstående baklinjespelarear, som vanligtvis är högre och snabbare.

Utanför baklinjespelarear används ibland på en viss sida av brottet, antingen den starka sidan eller den svaga sidan, vilket bestäms av inriktningen av offensiva spelare. I dessa fall, de brukar kallas strongside baklinjespelarear och weakside baklinjespelarear, respektive. De också skulle kunna kallas "Sam" och "Will" baklinjespelarear för kort, med en ensam mittlinebacker som kallas den "Mike" eller två inuti baklinjespelarear vara den "Mike" och "Ted". Godkänt-rusar utanför linebacker i ett 3-4 försvar som skulle kunna kallas en "Jack" linebacker med hjälp av dessa namnkonventioner.

Defensiva ryggen

De minsta och snabbaste spelarna på försvaret är oftast de defensiva backar, som nämns kollektivt som den sekundära. Corner är inriktade längst till utsidan och kan vara nära linjen av gruff eller så mycket som 10 till 15 meter (ca 9,1-13,7 m) bakom den. Safeties radas vanligtvis upp längst bak och mot mitten av fältet.

De flesta försvar använder två corner och två safeties. När varje säkerhets har lite olika ansvarsområden, kan man kallas en stark säkerhet och den andra en gratis säkerhet. En stark säkerhet är oftast större, och en fri säkerhet är oftast snabbare. Om brottet är mycket troligt att passa bollen, kanske försvaret ersätta en eller två baklinjespelarear eller defensiva telefonarbetare med ytterligare defensiva backar. En femte defensiv tillbaka på fältet skulle vanligtvis kallas nickel tillbaka, och en sjätte skulle kallas dime tillbaka.

Den primära jobb med de flesta defensiva ryggar är att försvara sig mot passet, även om de ibland kommer att rusa till förbipasserande, och starka safeties kan ha fler run-stopp ansvar. När bollen passerar, defensiva spelare brukar försöka fånga det, som spelaren i det grå jersey på bilden ovan, eller att avleda den bort från en offensiv spelare. Den defensiva spelare också kan försöka orsaka mottagaren att släppa bollen när han försöker fånga den. Om den offensiva spelaren gör fånga bollen, vilket kan ses i bilden nedan försöker defensiv spelare oftast att tackla honom så fort som möjligt.

Corner radas vanligtvis upp direkt från brottet breda mottagare och ofta måste följa mottagarna och försök att hindra dem från att fånga passerar. För att täcka mottagare väl, corner behöver typcially extra snabbhet och smidighet för att reagera på vad flyttar mottagarna gör medan du kör sina pass mönster. Safeties kan bli ombedd att täcka brottet s kör ryggen, dess snabba breda mottagare eller dess större och starkare snäva ändar. De kan också hjälpa en annan spelare att täcka en potentiell mottagare, vilket skulle kunna kallas dubbel täckning.

Liksom baklinjespelarear, defensiva backar ibland ombeds att försvara vissa delar av fältet, kallade zoner, när brottet försöker passera. I zon täckning, snarare än att följa en potentiell mottagare oavsett var han eller hon går, som kallas man-to-man täckning, defensiv täcker tillbaka helt enkelt någon mottagare som är i hans eller hennes särskilda zon. Försvar försöker ofta att förvirra brott med hjälp av människan till-man täckning och zon täckning på olika pjäser eller ens kombinera omfattningar på vissa pjäser. Vissa försvar, dock kommer att använda oftast ena eller det andra.

Roving Spelare

I vissa fall kommer ett försvar försöka överraska brottet genom att flytta en spelare ur sin vanliga position. Till exempel kan en linebacker eller säkerhet flytta upp till raden av gruff i syfte att snabbare betalt genom offensiven bildningen - som kallas en blitz - när spelet börjar. Spelaren kan också fejka en blitz att förvirra brottet. En säkerhets kan också rada upp nära linebackers att bättre försvara mot loppet. I vissa försvar, är en spelare som ofta flyttar runt defensiv formation som kallas en rover eller en bandit.

Önskade egenskaper

Tillsammans med lämplig storlek, hastighet och andra fysiska attribut, spelare vid defensiva positioner i fotbollen normalt måste ha aggressiva attityder. Defensiva spelare måste aggressivt driva fotbollen eller vem har den, så att de kan ta itu med den spelare som har bollen eller ens vinna bollinnehav genom att ta tag den eller fånga den. De har också ofta försöka träffa eller tackla offensiva spelare så kraftfullt som möjligt, vilket kan ses i bilden nedan, som visar en defensiv spelare i en mörk tröja slår en quarter strax efter quarter kastade ett pass. Förutom att tillfoga ett visst mått av smärta, orsakar en hårt ibland en offensiv spelare tappar eller fumla bollen, vilket skulle kunna göra det möjligt för försvaret att komma i besittning av den i vissa fall.

Jersey Numbers

Enligt de regler som används i vissa ligor, spelare vid varje defensiva positioner inom fotbollen måste bära vissa nummer på sina tröjor. Detta hjälper spelarnas positioner identifieras lättare. Defensiva linemen normalt får bära nummer 50-79 och 90 till 99, kan baklinjespelarear bära 50-59 och 90 till 99, och defensiva ryggar kan bära 20 till 49. Till skillnad från vissa offensiva spelare, dock är en defensiv spelare får flytta till valfri position när som helst under en match, oavsett hans eller hennes tröja nummer, utan att bli kallad för en påföljd.

  • Försvaret startar inte en lek med bollen och försöker förhindra att motståndarlaget anstöt från poäng.
  • Defensiva telefonarbetare kommer i allmänhet att spela nära linjen av gruff.
  • Baklinjespelarear, defensiva telefonarbetare och defensiva backar är några positioner i fotboll.