Hur väljer jag det bästa Suede Tofflor?

October 3

Suede tofflor finns i en mängd olika stilar och priser. När du väljer det bästa paret, överväga om de kommer att bäras inomhus eller utomhus, vilken tid på året du kommer att bära dem, och om de är tvättbara. Naturligtvis är tröst den främsta orsaken till att köpa hus skor, men stil och pris är också viktiga. Med så många märken av mocka tofflor att välja mellan, både online och på din favorit återförsäljare, är du säker på att hitta ett par som är precis rätt för dig.

De flesta sorter av mocka tofflor är konstruerade med en slitstark sula gjord av nylon, gummi eller läder. Fundera på om du bara kommer att bära dina tofflor runt huset, eller om de kommer att tjäna dubbel plikt som din bekväma helg skor för springa ärenden. Om du kommer att bära dina mocka tofflor utomhus, leta efter en tålig, väderbeständig sula med trampa för att hålla dig säker på våta eller isiga trottoarer. Alltid köpa tofflor i en storlek så nära som möjligt till din vanliga skostorlek. Korrekt passande skor minska sannolikheten för att du kommer att snubbla eller glider i dem.

Mocka tofflor ofta fodrade med fårskinn, vilket gör dem varmare än många andra sorter av hus skor. Vissa är fodrad med lyxig fuskpäls, och andra kan inkludera skum sulor för bekväm dämpning när du går. Skummet kan vara täckt med bomull, flanell, eller andra tyger avsedda att förbättra ventilationen och absorberar fukt. Tänk på din egen bekvämlighet nivå när man beslutar om att köpa en varmare, bootie stil eller en svalare mockasin sort.

Naturligtvis kommer du vill överväga hållbarhet och tvättbarhet av mocka tofflor innan du köper. Mocka är ett populärt val för skodon på grund av sin unika kombination av styrka och mjuk stil. Men det normalt inte kan kastas in i en tvättmaskin som andra typer av tofflor; alltid läsa och följa skötselråd för att undvika att skada dina mocka tofflor. Ett annat populärt alternativ är mikro mocka, en syntetisk, icke-animalisk alternativ som har utseendet och känslan av naturliga mocka. Micro-mocka kan tvättas, men alltid kontrollera märkningen för specifika tvättråd för dina tofflor.

Suede tofflor finns i en mängd olika stilar för att passa alla smaker och plånböcker. De vanligaste typerna är start stil och mockasin stil, men märken, loafers, och andra stilar kan hittas. Äkta mocka kommer i bruna nyanser allt från ljus grädde till mörkchokladbrun. Micro-mocka kan hittas i ljusa eller pastellfärger, såväl som den traditionella mocka-look brunt. Suede tofflor gör en utmärkt gåva, och med så många storlekar och stilar tillgängliga, är du säker på att hitta det perfekta paret för någon på din lista.

  • En borste för rengöring mocka tofflor.