Hur du tränar din hund att inte Bark Oupphörligt

June 29

Hundar skälla som svar på en stimulans eller för att de är uttråkade och vill ha uppmärksamhet, någon uppmärksamhet, även om det innebär att någon skriker på dem att sluta skälla. Å ena sidan, få saker är mer lugnande än att veta att din hund kommer att slå larm när en främling närmar. Å andra sidan, få saker är mer nervöst än en hunds konstant skällande.

Barking som ett svar

Barking är ett naturligt sätt en hund försvarar sitt revir och du kan inte, och förmodligen inte vill, stoppa honom från att skälla på förbipasserande när han är ute på gården. Människor som passerar är den stimulans som orsakar skällande, och efter det har avlägsnats - folket gå sin väg - din hund ska sluta.

Om dina grannar slutar vid staketet för ett samtal, kommer din hund sannolikt att fortsätta att skälla. För att få honom att sluta, måste du ta bort din hund, eller folket måste lämna. Om du bor i ett livligt område där det händer ofta, kanske du måste ändra din hunds miljö. Du kanske inte kan lämna honom på gården under längre perioder.

Din hund skäller också när han är i huset och någon kommer till dörren. Efter att han har varnat dig, berätta för din hund "tack, det räcker", och ha honom sitta vid din sida när du öppnar dörren. Om det behövs, satte honom på koppel så att du kan kontrollera honom.

Han kan också rusa till fönstret och stå där och bark för att han ser eller hör något. Igen, tacka honom för att du vet vad som händer och berätta för honom "det räcker." Om han inte slutar, gå till honom, ta honom bort från fönstret, och ha honom ligga ner i sitt hörn.

Barking någon uppenbar anledning

Din hund har alltid en anledning till skällande, även om hans skäl inte kan vara uppenbart för dig. Han kan vara oroliga, uttråkad eller ensam.

Teoretiskt är inget av dessa skäl svåra att övervinna om du arbetar för att eliminera potentiella orsaker. Spendera mer tid att utöva din hund. Spendera mer tid att träna din hund. Lämna inte din hund ensam så länge, och inte lämna honom ensam så ofta.

Som en praktisk fråga, det är inte så lätt. De flesta människor arbetar för en levande och lämnar sin hund ensam hemma under längre perioder. Om du bor i en lägenhet, din hund kan verkligen inte skälla hela dagen. Stressen på hunden är fasansfulla, för att inte tala dina grannar.

Ett sätt att stoppa en skällande hund är en elektronisk bark krage, vilket orsakar en liten elektrisk stöt varje gång han skäller. Ett annat sätt är en citronella krage, som sprutar några citronella i riktning mot hundens nos när den skäller. Dessa verktyg fungerar bra i en enda hund hushåll.