En traditionell St Patricks Day Feast

September 21

Kommer du att bli att ha en St Patricks Day party? Om så är fallet, varför inte gå alla ut med en traditionell St-irländare dag fest? Oavsett om du har en liten "lycka o 'the Irish" i dig, eller om du helt enkelt älskar irländsk mat, sedan om det enda sättet att fira denna underbara semester är med mat och dryck! Att sätta ihop en fest på denna dag är förvånansvärt lätt, så länge du följer några enkla regler.

  • Börja det rätt! För att verkligen börja St Patricks Day fest, vänta inte till middag tid. Börja hela dagen rätt genom att ha en traditionell irländsk frukost. Den enklaste traditionell irländsk frukost kommer att ha en hel del stekt mat i det ändå, så var beredd. I själva verket, om det enda som inte är stekt i denna frukost är drycken. Så om du är på humör för en traditionell irländsk frukost, steka upp lite korv, bacon, ägg, tomater, och blodpudding. Om du verkligen vill gå alla ut, lägg en liten bit av stekt potatis bröd, eller kakor, liksom.
  • Kött och potatis. När föreställa en St Patrick dag fest, måste du tänka på kött och potatis. Servera några Irish stew som har gjorts med lamm eller fläsk, potatis och grönsaker. Tänk på några av de fantastiska Colcannon, som är gjord av vitkål som har kokat i mjölk och blandas tillsammans med smörig potatismos.
  • Ingen nötkött. Nötkött inte spelar en mycket stor roll i "traditionella" irländska matlagningen, förutom i ett fall corned beef och kål. Historiskt nötkött var bara begränsat till de rikare familjerna i Irland. Nötkreatur var oftast bara hålls för sin mjölk, och där därför alltför värdefullt för att ätas regelbundet. Men när irländarna började invandra till Amerika, nötkött blev vanligare plats. Denna nötkött framställdes på samma sätt som fläskkött hade varit i år, vilket gav upphov till framträdande av "corned" nötkött och kål.
  • Glöm inte dryckerna. Vilka irländska högtiden skulle vara komplett utan dryckerna? För frukostar hålla oss till te, mjölk och juice. Men till middag tid, tänk på den irländska kärlek stout. Medan vissa skulle säga öl är det föredragna drycken är stout faktiskt den mer traditionella drycken. Medan liknande på många sätt till öl, är stout tjockare och har en fylligare smak.
  • Råga på allt med dessert. Toppa din kulinariska mästerverk med en traditionell irländsk maträtt, Curach och Irish coffee. Curach är en honung, havregryn, och grädde maträtt som måste smakade för att döma. Irish coffee är en stor efter middagen dryck gjord av starkt kaffe, irländsk whiskey, och lite socker.