Vad är Hot Rod Kit?

January 27

Hot rod kit inkluderar alla delar som behövs för att bygga en hot rod fordon från grunden; I vissa fall kan de kit inkluderar alla komponenter, från däck till organ och motorer, eller så kan de bara har vissa komponenter som karosseridelar och interiörer. Olika hoade stång kit finns för olika typer av byggen, och en person kan köpa bara en kropp kit, bara en motor kit, bara en inre kit, eller ett kit som innehåller alla dessa komponenter och fler. Satserna varierar beroende på modell av hot rod byggs.

Priset på heta stång kit kan variera kraftigt beroende på flera faktorer. Den typ av bil som byggs är kanske den största avgörande faktorn för priset på de heta stång byggsatser, men inom varje typ av modell byggs, flera trim alternativ är ofta tillgängliga för att byggaren att anpassa hot rod. De komponenter som ingår i satsen kommer också att ha en betydande inverkan på priset, och i vissa fall kommer kit tillverkarna att kunden kan diktera vilka komponenter som ingår i satsen. Detta gör att en byggmästare på en budget för att köpa bara vad han eller hon behöver för att slutföra projektet samtidigt vistas inom budget.

Hot rod kit kan också innehålla endast ett särskilt system för bilen. Ett bromssystem sats, till exempel, kan köpas för en specifik modell av bil, eller för användning på flera olika bilar. Fotsteg kan köpas för att matcha en historisk blick av en viss modell. Interiör kit kan innefatta säten och klädsel samt redskap shifters, mätare och rattar, och så vidare. Elektriska system kan köpas för att göra lampor och andra elektriska system körs på rätt sätt, och motor kit kan köpas för att ge en bil mer effekt, mer effektivitet, eller helt enkelt mer estetiskt tilltalande.

Några heta stång kit kommer med instruktioner eller DVD-skivor på byggprocessen. Detta är användbart för nybörjare som kanske inte har någon större erfarenhet av att bygga en bil. DVD eller instruktioner också möjligen ge byggaren en genomgång om vad specifika verktyg kommer att behövas för att slutföra jobbet. Verktyg är nästan aldrig medföljer hot rod kit och måste köpas separat; kostnaden för verktyg kan vara ganska betydande, så det är viktigt att budgeten för sådana ändamål eller hitta en plats att låna eller hyra verktygen.

  • Heta stavar har ändrat motorer som är byggda för kraft och fart.