Vad är svavel Soap?

January 25

Svavel tvål är en typ av tvål som innehåller svavel, ett naturligt förekommande grundämne som finns i vulkaniska områden i hela världen. Det kan även innefatta ingredienser såsom salicylsyra, doft, eller lut. Det används ofta som en behandling för en mängd olika hudåkommor, men används oftast för att minska akne.

Denna produkt levereras normalt i barer som väger cirka 3,5 gram (0,098 kg). Dessa kan omlindas med en tjockt papper som har en vaxartad tillbaka till den. Det är oftast mörkt gul eller guld i färg, och kan ibland ha konstgjorda färgämnen eller doftämnen läggas så att det ser mörkare.

För att kunna använda svavel tvål, bör en person först blöta det drabbade området med en tvättlapp. Han ska sedan väta tvål och arbeta upp ett lödder med händerna. Denna lödder kan sedan appliceras på huden, vilket är skurat kraftigt innan den sköljs med kallt vatten. Försiktighet bör iakttas att inte få denna produkt i ögon, mun eller öron medan du gör det.

Normalt är denna produkt rekommenderas av en hudläkare eller läkare som en hud behandling för fall av svår akne. Det kan också rekommenderas för personer med utslag eller skabb. Det är inte typiskt föreslås för långvarig användning eller för allmän bad.

Många gånger är andra ingredienser läggs till svavel tvål för att hjälpa torr hud. Några av dessa inkluderar salicylsyra, isopropylalkohol, och bensoylperoxid. Dessa produkter kan också hjälpa döda bakterier och minska produktionen av olja, vilket kan bidra till att förhindra nya utbrott av akne uppstår.

De vanligaste biverkningarna vid användning av svavel tvål inkluderar rodnad, svullnad och klåda. Huden kan också lossna eller flagna efter några användningar. Dessa reaktioner är typiska, men människor som upplever smärta eller svår svullnader bör sluta använda produkten och kontakta läkare omedelbart.

Svavel tvål rekommenderas generellt inte för användning på barn. Det är inte heller en bra idé för människor som är allergiska mot acetylsalicylsyra för att använda denna produkt. Personer som tar någon typ av medicinering bör diskutera att använda denna produkt med sin läkare innan du påbörjar behandlingen.

Människor som lider av kroniska hudåkommor eller svår akne märker ofta förbättring av tillståndet i sin hud efter bara några användningsområden för svavel tvål. Det är i allmänhet billigt att köpa och lätt för nästan vem som helst att använda. Av dessa skäl, att använda denna produkt kan avsevärt förbättra en persons utseende som också kan leda till ökad självkänsla.

  • Svavel akne behandlingar bör användas i kombination med en regelbunden hudvårdsrutin utformad för att förhindra finnar.
  • Svavel tvål används ofta för att minska akne.
  • Svavel tvål innehåller svavel.
  • Sulfer tvål kan hjälpa till att lindra utslag.
  • Svavel tvål används för en mängd olika hudåkommor.