Vilka är de olika typerna av Yoga Kläder?

January 26

Det finns många olika typer av yoga kläder tillgängliga för att göra yoga pass enklare och bekvämare. Även om det inte är nödvändigt att bära speciellt utformad kläder för yoga träning, många människor väljer att göra så. Det finns yoga kläder finns i herr-, dam- och barn stilar, och i många olika färger och mönster.

Yoga kläder är gjord av mjukt material, vanligtvis bomull. Eftersom många utövare av yoga bryr också om miljön och naturresurserna, är kläderna ofta tillverkade av organiska material. Kläder gjorda av bambu är populär också. Alla kläder gjorda av ekologisk bomull eller annat material ska markeras som sådan, så om detta är ett bekymmer, se till att kolla innan man köper.

Det finns några olika stilar av yoga skjortor som är populära. Linnen för yoga är ett utmärkt val; dessa är ofta utformade för att vara mycket lång, så man kan sträcka ut och röra sig fritt utan att skjortan kommer upp. Yoga linnen utformade för kvinnor har ofta en inbyggd hylla bh för extra stöd. T-shirts och långärmade skjortor inkluderar inte inbyggd behå, men de är också utformade för att vara ganska lång och figursydd.

Vissa människor väljer att klä sig i lager när du gör yoga, så zip-up tröjor är ett bra val. Dessa kan enkelt tas bort när man blir varmare från att göra övningarna. Förutom topparna slitna medan du gör yoga, är det viktigt att välja bekväma byxor som tillåter fri rörlighet. Shorts är inte särskilt vanliga i yoga kläder, eftersom de inte alltid är helt praktiskt när man gör inversioner eller andra djupa sträckor.

Yoga byxor är generellt långa, mjuka byxor som är ganska figursydd. Det rekommenderas ofta att man bär hårdare snarare än lösare kläder när yoga av två skäl. Först gör tätare kläder yogainstruktör för att se utövarens kropp formar tydligare, och avgöra om han eller hon utövar hållningen korrekt och säkert. För det andra, är det mindre troligt att åka upp i olika sträckor och rörelser tätare kläder.

Visst, en del människor väljer att bära lösare, flödande byxor att träna yoga eftersom de känner sig mer bekväm, vilket är bra också. Det är inte nödvändigt att bära strumpor eller sneakers när yoga. En annan bit av yoga kläder är en typ av strumpor som kallas yoga strumpor; Dessa har halkfria kuddar på undersidan av strumporna, och kan bäras i stället för att använda en yogamatta, som när man reser.

  • En kvinna som bär yoga byxor och en bh.
  • En sport-bh kan bäras under yogaövningar.
  • Linnen är populära för yoga.
  • En utrustat T-shirt kan vara ett bra val av kläder att bära under yoga.