Hur väljer jag det bästa Triathlon pulsmätare?

January 15

En triathlon pulsmätare är ett bra sätt att förbättra din träning regim och hålla koll på din totala prestanda före, under och efter en triathlon. Välja den bästa triathlon pulsmätare är en fråga om att forska modeller som passar din budget och dina prestationsbehov. Bortsett från de normala funktionerna i inspelnings puls och kaloriförbrukning, ett bra triathlon pulsmätare gör att du kan programmera din ålder, vikt och andra livstecken i monitorn så att du kan exakt bestämma dina pulszoner. Monitorn själv och bröstbandet måste också vara vattentäta, hållbara och justerbar.

Kistan bälte av en triathlon pulsmätare bör passa väl runt bröstkorgen precis under bröstbenet för att få den mest exakta behandlingen. En mycket justerbart bälte är bäst att rymma viktökning eller förlust, och för att förbättra komforten. Se till att tillverkaren erbjuder ersättningsbröstband, eftersom det elastiska materialet ofta tenderar att slitas ut efter regelbunden användning. Batteriluckan på baksidan av plastdelen av bältet ska vara lätt att öppna och stänga, och det bör vara vattentät för att förhindra vatten från simning benet av loppet kommer in i batterifacket, vilket kan leda till irreparabel skada.

Välj en mottagarenhet som passar runt handleden som ett armbandsur. Den triathlon pulsmätare armbandsur bör passa bekvämt och tätt, och det bör också göras från vattentätt material som förhindrar att enheten skadas under simning benet av loppet. Displayen bör har stora siffror och text så att du kan läsa displayen lätt under tävlingen, och menynavigering ska vara snabbt och enkelt. Knapparna som styr menyerna borde räcka att pressas under triathlon verksamhet vid behov stora, men de bör inte vara så stora att de stör vanliga handledsrörelser.

Många triathleter vilja ställa triathlon pulsmätare på styret av cykeln under träning. Kontrollera att bildskärms du väljer innehåller en monterings pjäs som gör att du kan få av enheten handleden och på cykeln. Detta gör att rida mer bekväm, och det gör också displayen mycket enklare att läsa under cykelträning; Lämna inte enheten på styret snarare än på handleden gör att du kan läsa displayen utan att behöva ta bort händerna från styret och därmed undvika onödiga risker.

  • En bra pulsmätare registrerar långsiktig utveckling och kan användas i en mängd olika övningar.
  • Många triathleter vilja ställa triathlon pulsmätare på styret av cykeln under träning.