Vilka är de bästa tipsen för att dekorera en liten veranda?

October 30

De bästa tipsen för att dekorera en liten veranda varierar kraftigt beroende på flera faktorer, bland annat den specifika storleken på verandan, de sätt på vilka husägare eller hyresgästen avser att använda verandan, och säsongen. Ibland dekorera en liten veranda med säsongsartiklar är det bästa sättet att göra besökarna känna sig välkomna; runt Halloween, till exempel, kan pumpor pryder trappan, och andra objekt som fågelskrämmor eller ens majs stjälkar kan förbättra skönheten i utrymmet. Under julen, kan några ljus och kransar, och även en liten julgran liva upp utrymmet.

Naturligtvis kan den lilla verandan vara inbjudande året runt utan att nödvändigtvis ändra inredningen. Beroende på storleken på utrymmet, kan det vara möjligt att sätta en liten bänk eller ens en gunga på den lilla verandan, vilket gör det till en trevlig plats att sitta och njuta av vädret. Att välja en bänk bör göras noggrant, men eftersom det sannolikt kommer att utsättas för väder och vind under hela året. En träbänk är ett bra val, men det är bäst att välja lövträd över barrträd, eller att välja barrträd som har målat eller på annat sätt skyddade mot fuktskador och bug angrepp.

Ett bra sätt att dekorera en liten veranda innebär att man använder olika typer av plantageägarna med blommor inne, men det är en bra idé att undvika att belamra utrymme. Medan gästerna kan njuta av dofter och sevärdheter av blommor, ingen vill gå igenom en djungel att komma till ytterdörren. Att ha för många blommor kan också agitera allergier av några besökare. Planera utrymmet noggrant för att betona attraktivitet liten veranda utan att tynga utrymmet med för mycket skräp.

Utrymme på en liten veranda kommer att begränsas, så ibland är det bäst att lämna utrymmet tomt. Istället för att fylla den med prydnadsföremål, är det en gud idé att måla utrymme attraktiva färger som passar med inredningen i resten av huset. Ibland kan en renovering av virket är allt som behövs: strippa gammal färg, applicera väderskydd kemikalier, och åter måla räcken, golv, och även väggarna kan gå en lång väg mot att förbättra utseendet och känslan av verandan. Se till att färgerna matchar den övergripande färgschema i huset, men var inte rädd för att framhäva dessa färger med andra, unika system heller.

  • Dekorera en liten veranda med säsongsartiklar kan göra besökare känna sig välkomna.
  • En julkrans och lampor lägga till en härlig touch till en liten veranda.
  • Torkade majs stjälkar kan användas som en del av ett fall display.