Jämföra Leasing ett fordon med köpa din bil

December 29

Leasing är ett snabbt och enkelt sätt att få en bil med liten eller ingen handpenning. Månadsleasingavgifter är oftast mindre än lånebetalningar för en ny bil. Dessutom du € ll stöter mindre pappersarbete, inspektioner, och registrerings krångel när hyra en bil.

Leasingtalar individer som använder bilar för företag, behöver en bil för en begränsad tid, handel i sina bilar med jämna mellanrum, vill veta sina månatliga kostnader i förväg, eller vill investera sina pengar i olika aktiviteter. Leasing emellertid har sin andel av begränsningar och nackdelar. Följande tabell ger en översikt av jämförelsen mellan leasing och köp.

Jämförelse av Leasing kontra köpa
Leasing Att köpa
Månatliga betalningar tillämpas på avskrivningar, inte inköpspriset för fordonet. Månatliga betalningar tillämpas för att köpa av fordon.
Månadsleasingavgifter är betydligt lägre än bil lån betalningar. Månadsbetalningar inkluderar finansieringsavgifter.
En handpenning ofta ISNA € t krävs. Handpenning oftast krävs.
Efter leasingperioden är över, måste du hyra ett annat fordon. När bilen lånet betalas, du äger bilen.
Avsluta hyresavtalet vanligtvis tidigt kräver kommer upp med en stor mängd kontanter. Tidiga uppsägning varierar. Du kan modifiera din bil precis som du vill. Donâ € t tveka att sätta på dessa tjusiga navkapslar.
Du måste förutbestämma hur många miles du kör per år. Inga körsträcka restriktioner; Men minskar högre körsträcka inbytes värdet på bilen.
Din bil brukar omfattas av Manufacturera € s garanti under hela din hyra. Bil lån sträcker oftast förbi garantitiden, så du € ll vara ansvarig för reparationer.
Du måste betala för eventuellt överskott slitage. Även om du har underhålls- och underhåll krav, utföra rutinuppgifter är en bra idé.

Var noga med att beräkna skillnaderna mellan inköp och leasing genom att hänvisa till Internet. SmartMoney.com har en automatisk buy-versus-lease räknare. På hemsidan hittar Privatekonomi och klicka på Autos. Nästa klicka på att köpa eller hyra. Rulla mot botten på sidan och ange priset på bilen, din handpenning, månatlig betalning eller leasing, avkastning från din placeringsportfölj, och värdet av bil i slutet av hyresavtalet. Online räknare gör en rekommendation.