Vad är det Homeopatisk behandling för Acne?

April 23

Det finns mer än ett effektivt homeopatisk behandling av acne, en vanlig inflammatorisk hudsjukdom som drabbar olja körtlar. Beroende på de specifika symtomen, rättsmedel inkluderar calcarea carbonica, Hepar sulphuris calcareum och antimon tartarisum. De flesta homeopatiska medel finns som tabletter, pulver, eller vätskor. En homeopatisk behandling fokuserar på den allmänna hälsan hos den person förutom den riktade skick, men bör inte startas utan inrådan av en läkare eller sjuksköterska.

Om en person lider av täta acne, kan mineral åtgärda calcarea carbonica föreslås. Funna i kalksten och äggskal, är calcarea mals till ett fint pulver och säljs ofta som en pellet när den används som en behandling för hudirritationer. Förutom akne, det används för att behandla eksem.

När acneärr och finnar ta lång tid att läka, är botemedlet Hepar sulphuris calcareum eller hepar sulph normalt används. Pulvret består av bottenostronskal och svavel kombinerat med laktos. Det är effektivt vid utvisa pus från finnar som är känsliga för beröring och redo att öppna.

Silicea är den föredragna homeopatisk behandling för akne i långsiktiga drabbade. Denna förening med kiseloxider tas i allmänhet som en tabell eller appliceras topiskt i en gel. Denna åtgärd är effektiv när helande ärr orsakade av acne, men tros orsaka kroppen att utvisa främmande material, inklusive implantat.

Tonåringar och kvinnor som lider av acne i början av sina menstruationscykler kan överväga pulsatilla eller backsippa. En vätska görs från planta € s massa och används för att behandla tillstånd som producerar grön eller gul ansvarsfrihet. Denna åtgärd tros effektiv när hormonsvängningar är den främsta orsaken till acne.

Antimonium tartaricum görs genom att kombinera oxid av antimon och tartrat och är en homeopatisk behandling för akne och andra förhållanden. Det används när hudinflammation producerar stora pustler som är ömma vid beröring. Dessa pustler lämna bakom blåaktiga fläckar på huden när läkt.

Flera faktorer påverkar akne skov, inklusive hormoner, ärftlighet och rengöringsvanor och produkter. Även kost var länge misstänkt som en orsak till akne, är detta inte längre konsensus bland vårdpersonal. När för mycket olja fastnar i en individualâ € s porer, smuts och bakterier ansamlas och orsaka pormaskar, white och cystor. En homeopatisk behandling för akne kan hjälpa till att läka ärr och minska frekvensen av utbrott.

Vid behandling av akne, är mild och konsekvent hudvård avgörande. An mot huden och plocka på skavanker bör undvikas. Scrubs och astringents kan irritera huden och förvärra akne. Om homeopatisk behandling för akne är inte effektiv efter flera månader och tillstånd försämras, bör en läkare konsulteras.

  • Skonsam och konsekvent hudvård är avgörande när behandling av akne.
  • En närbild av akne.
  • Akne kan lämna efter ärr och märken.