Hur väljer jag det bästa Akryl Drums?

April 20

När du väljer de bästa akryl trummor, att vissa av komponenterna anser är sunda, tillverkare och pris. Akryl trummor har skal från petroleumbaserade plasten. Även om de är unika och slående i utseende, det klara, genomskinliga trummor har en avgjort annorlunda sound än deras trä skal motsvarigheter. Välja de bästa akryl trummor beror på vilken typ av ljud du vill från din kit, bestämma din prisklass och forskning som företag har den bästa rykte för att producera kvalitets trummor.

De flesta trummisar har ett särskilt ljudpreferens, oavsett om det är djup och resonant eller ljusa med avancerade toner. Ljudet som produceras av akryl skal är hårt och har en hel del angrepp, vilket innebär att det är betydligt högre och inte genljuder så djupt som mahogny, björk eller lönn. Däremot trä skalade trummor låter varmare och har en fylligare punch. Akryl är bra för stora volymer situationer där du vill trummor att höras, men de är inte rekommenderat för studioarbete. Om du vet att du gillar den ljusare, syntetiska ljud akryl skal, sedan nästa steg är att bestämma din budget.

När de är gjorda för hand, kommer akryl trummor betinga ett högre pris än en fabrikstillverkad, billigare alternativ. Dessa trummor, eftersom de är fuktsäkra och mindre känsliga för skev, är dyrare än trä trummor. Deras livslängd är större, dock, och deras ljudkvalitet kommer att pågå längre än ett mindre dyrt, trä skal kit.

Efter bestämning dina ljud behov och budget, titta på tillverkarnas rykte inom trum samfundet att hjälpa dig hitta det bästa märket på trummor. Det finns några trumtillverkare som är specialiserade på akryl trummor. Några av dessa trummor är handformade och svetsade vid sömmarna, vilket gör dem lufttäta och vattentäta. Deras skal är balanserade så att vibrationerna är jämnt fördelade och producera bättre tonkvalitet. Många trummisar tror akryl trummor har den fördelen framför trä eller metall trummor i detta avseende.

En av oron början akryl trummor var deras hållbarhet och hur väl deras plastskal som hålls upp mot slitage och tid. Den typ av polymer plast som används idag och handrullade aspekt av skalet fattandet har tjänat akryl trummor märke motståndskraften bland trummisar. Korrekt skötsel och förvaring av dina trummor är viktigt för att upprätthålla deras stabilitet.

  • Standard trummor är gjorda med trä snäckor.