Vilka är de olika typerna av Wicking Kläder?

February 5

Det finns ungefär lika många typer av fuktspridande kläder som det finns olika typer av sportkläder och träningskläder. Från sportbehåar till pikétröjor och från kepsar till långärmade tröjor, nästan alla sorter av kläder kan göras i fukttransporterande tyg. Fuktspridande kläder ingår även nattlinnen för kvinnor som upplever nattliga svettningar under klimakteriet. Trots de många påhitt och användningsområden för uppsugning kläder, de har alla samma syfte, vilket är att dra bort svett och fukt från huden så att den kan avdunsta på ytan av plagget.

Förmodligen de vanligaste typer av fuktspridande kläder är skjortor. Detta beror på att det är vanligt att överkroppen blir svettig under träning och arbete. Dessutom är den övre delen av kroppen det område av kroppen som är mest sannolikt att vara klädd i flera lager av kläder. Detta gäller särskilt för kvinnor som också brukar bära behå eller sport bh när du arbetar eller tränar. Som sådan, det finns många olika typer av fuktspridande kläder som är utformade för överkroppen inklusive bras och sportbehåar, under skjortor, t-shirts, pikétröjor och lång ärm skjortor.

Utöver de typer av skjortor och underkläder som beskrivs ovan, finns det också ytterkläder föremål tillverkade av fuktspridande tyg som är utformade för överkroppen. Några av de vanligaste typerna av fuktspridande ytterkläder för överkroppen är fleece, tröjor och jackor. Dessa är tänkta att bäras av personer som kommer att öva eller arbetar i svalt eller kallt väder. Även om kroppen kräver isolering från det kalla vädret, är det också viktigt att dra svett från huden. Detta är viktigt av två skäl: att hålla huden torr även håller huden från att bli fuktig och obekväma, men det håller också svetten ur klamrar sig fast på huden och kylning eller ens frysning i kalla temperaturer som kan orsaka bäraren att bli farligt kallt.

Medan fuktspridande kläder för överkroppen är vanligast, det finns också leggings och byxor som är gjorda av fuktspridande material. Dessa är ofta utformade för människor att bära under olika former av träning. Det finns emellertid också fuktspridande byxor som är tänkta att bäras som en del av business casual klädsel och kan tillåta människor att se professionell samtidigt vistas så sval och bekväm som möjligt i varma och fuktiga förhållanden.

  • En sportbehå gjord av fuktspridande material.
  • En fuktspridande t-shirt.
  • Vissa linnen har fuktspridande material för att hålla huden sval under träning.
  • Fuktspridande tyg används i olika atletiska kläder, inklusive toppar och leggings.