Vilka är de olika typerna av Block asfaltläggare?

September 14

Block gatstenar används för accenting uteplatser, gångbanor och uppfarter. De finns i en mängd olika material, med de mest populära bland tegel, betong, sten, travertin och stenplatta. Den typ en person väljer beror på konstruktionen, form, färg och olika andra förmåner han önskar.

Tegel gatstenar är en av de mest populära av de block gatstenar, på grund av det faktum att de är miljövänliga och lågt underhåll. Tegel gatstenar är tillverkade av naturlig lera och kan lätt rengöras med tvättmedel, vatten, och en skurborste. De används oftast för gång- och fordons uppfarter, eftersom de är slip och sladda resistenta. De finns i en mängd olika former för att inkludera nyckelhål, fläkt, X- formade gatstenar, W-formade och parallellogram gatstenar. Tillgängliga färger inkluderar jordnära, naturliga toner och blandningar av röda, gröna, bruna och fantaster.

Betongutläggare rekommenderas för människor som bor i områden med extrem värme eller kyla, eftersom de möjliggör en liten mängd rörelse utan att spricka och de motstår försämring. De flyttar och flex med förändrade markförhållanden, vilket gör att ytan för att hålla ett strömlinjeformat utseende. Betongutläggare finns tillgängliga i ett stort antal olika former, såsom femhörningar, fläktar, hexagoner, oktagoner, parallellogram, nyckelhål-former, X-former och W-former. Dessa blockera asfaltläggare kommer i en oändlig variation av färger, inklusive gul, rosa, brun, sten, vit och sand.

Stenblock asfaltläggare erhålls genom att brytas vid ett stenbrott eller samlas in från en rock utöka. Eftersom de inte tillverkas i en fabrik, och är därför svåra att erhålla, kan de vara mycket dyra. Några exempel på sten asfaltläggare är granit, kalksten, marmor, sandsten, porfyr och Bluestone. Granit och kalksten är de perfekta asfaltläggare för pool däck, eftersom de ger en halkfri yta, när de lämnas opolerade. Marmor, sandsten, porfyr och Bluestone är bra för accenting uteplatser, gångvägar, eldstäder och badrum. De olika former inkluderar kvadrat, rektangel, sexhörning, oktagon, cirkulär, orm, diamant, avlång och oregelbundna

Travertin, en fast form av kalciumkarbonat, används för gångvägar, uppfarter, uteplatser, och runt poolen, eftersom det håller svalt i direkt solljus. När travertin är installerat, kan det garanteras att det varar livet, på grund av att det blir bättre med åren, i stället för att försämras. Dessa segment gatstenar är tillgängliga i en mängd olika färger, för att inkludera kräm, beige, noce, persika, rosor, guld, gult, elfenben, chiaro, måne, scabas, valnöt och Irans vitt.

Flagstone är en typ av block utläggare som kan användas inomhus och utomhus. Liksom travertin, inte stenplatta inte absorberar värme, vilket gör den till den perfekta asfaltläggare för användning runt poolen. Det kommer inte att spricka i områden med snö eller frost, vilket gör den perfekt för användning som en uppfart eller andra områden med hög trafik. Flagstone är lågt underhåll, lätt installerad och är garanterad att hålla i minst 30 år utan behov av reparationer. Flagstone finns i många former, inklusive rektanglar, fyrkanter, Appian, uni dekor, hexagonal, torv diamant och spektrum.

  • Brick gatstenar är miljövänliga och lågt underhåll.
  • Moss växer mellan kullersten asfaltläggare.