Vilka är Personality egenskaper som förknippas med den Stjärntecken Skytten?

August 2

I astrologi, hänvisar Skytten dem född den 23 november till 22 December, och är den nionde tecken på Zodiac. De som tror på astrologi ser det som en förändringsbar Fire tecken som sägs kunna anpassa sig till nya situationer och miljöer med energiska flexibilitet. Skyttar är ofta antingen världens resenärer eller de tenderar att tänka i en global sätt. Vissa astrologer notera att de väntar ibland som ett sätt att fly från sina arbetsuppgifter och ansvar.

Detta tecken sägs styras av Jupiter, planeten i samband med lycka, rikedom, kunskap och givande. Men, på baksidan, astrologer varnar för att Jupiter kan relateras till overindulgence, själviskhet, och bedrägeri. Den astrologiska symbol för Skytten är Archer. Den Archer är en kentaur, vilket är hälften människa och hälften häst. Astrologer överens oftast att när Skyttar sikta sina pilar, de ofta får vad de vill ha.

Dock är Skytten sägs vara så frihetsälskande att ibland vara direction eller laglösa. Många astrologer ser det som ungkarl tecken. När Skyttar är i ett förhållande, de är oftast tänkt att vara mycket hängiven så länge de inte har en impulsiv strimma. De tros vara mycket trubbigt ibland och saknar den takt som Vågen är känd för.

De som är födda under detta tecken är ofta sägs vara optimistiska och intelligent. Astrologer ansluter ofta denna personlighet med högre utbildning, förlagsverksamhet, och sport. De flesta astrologer säger att detta är en mycket sällskaplig tecken.

Färgen förknippas med Skytten sägs vara lila; och det är tänkt att utesluta de lår och höfter. Metallen för detta tecken är tenn. Nyckelord för denna personlighet är fria pigg, uppriktig, oberoende, och direkt.

De övriga Fire skyltar, Leo och Väduren, sägs vara den mest kompatibla med Skytten. En liknande energi sägs att ansluta dessa tecken. Vågen, Stenbocken, och Vattumannen personligheter kan också vara kompatibla.

Tvillingarna, Kräftan, Jungfrun kan vara minst kompatibla tecken om det inte finns andra kompatibla aspekter i diagram. Skyttar får finna Geminis alltför nervös, Cancer alltför klängig, och Jungfrur alltför kritiska. En annan Sagittarian kanske inte är kompatibla för det långa loppet, speciellt om både människor i relationen tenderar att vara väldigt självständig. Oxen och Fiskarna kan ha neutrala kompatibilitet med Skytten. Kända Skyttar inkluderar Mark Twain, Tina Turner, Anna Nicole Smith, Ben Stiller, och Lucy Liu.

  • Skytten är bågskytten, den nionde tecken på Zodiac.
  • Skytten är associerad med Archer, som är en kentaur.
  • Skytten sägs styras av Jupiter.