Vad är en Grappling Dummy?

November 12

En grappling dummy är ett verktyg som människor använder för att öva olika brottning tekniker från kampsport och sport. Dessa är oftast gjorda för att vara tung nog att känna något realistiskt, och de flesta av dem har rörliga leder eller åtminstone böjbara ben. I teorin kommer en grappling dummy tillåta en brottare att arbeta på sin teknik och kondition utan att behöva förlita sig på en träningspartner, vilket innebär att personen skulle kunna träna oftare. Experter säger att de kan vara särskilt användbar för att tillhandahålla ett sätt att träna i hemmet, vilket kan vara ett problem för grappling-baserade kampsporter eftersom itâ € s ofta mycket svårt att göra någon grundläggande utbildning utan hjälp av en partner.

Det är möjligt att köpa en grappling dummy från de flesta stora kampsporter leveransföretag, och de finns i många olika stilar. Vissa har mycket realistiska fogar att även ge motstånd med fjädrar eller band, medan andra är mer grundläggande, endast erbjuda ett grovt mänsklig form och trådliknande böjbara leder. Generellt sett, är dessa dockor är utformade för hållbarhet så att de kan motstå en ganska betydande träning utan att lätt brytas.

Itâ € s inte ovanligt att en grappling dummy vara något dyrt, och vissa människor skulle hellre göra sina egna än att betala för en. Det finns många populära designmönster som finns på Internet som visar exakt hur man bygger en grappling dummy av objekt en person kunde köpa till en järnaffär. Plaströr, silvertejp, och stoppning är vanliga föremål som används i dessa konstruktioner, och förment, de dummies arenâ € t så svårt att bygga.

När folk köper en grappling dummy, är vikten ofta som en viktig fråga. I de flesta fall, de dummies arenâ € t gjorda för att vara riktigt lika tung som en person av motsvarande storlek, och det finns en hel del anledningar till detta. En av de största problem är det faktum att en grappling dockan är i huvudsak en dödvikt, vilket gör det svårare att manövrera. Minska vikten till ungefär hälften eller en tredjedel av vikten av en ekvivalent storlek person kan göra upplevelsen lite närmare verkligheten. Trots detta är vissa brottas dummies utformade för att vara mycket närmare till vikten av en person, och vissa utövare föredrar detta.

Experter föreslår att du använder en grappling dummy kan vara till stor hjälp i många aspekter av utbildning. Folk kan träna sina tekniker till en högre nivå av precision eftersom de har så mycket tid som de behöver för att arbeta på saker i sitt hem. Arbeta med grappling dummies är också allmänt anses vara en bra form av motion, särskilt när det gäller att bygga fysiska attribut för grappling tävlingar.

  • Grappling dummies är typiskt av en faktisk brottning motståndare storlek och vikt.
  • En grappling dummy kan användas av brottarna att hjälpa dem att arbeta på olika tekniker.