Hur väljer jag det bästa Flour Canister?

February 12

När du väljer en mjöl kanister, en av de första saker att tänka på är om det måste matcha en befintlig kanister uppsättning. Andra saker att tänka på är storleken, typ, stil och pris av kapseln. Det finns ett brett sortiment av kapslar att välja på, men gör det bästa valet är lättare om man räknar in alla dessa kriterier.

Om du redan har ställt in en kapsel som du kanske vill hitta en mjöl kanister som matchar uppsättningen, antingen som en exakt matchning eller bara liknande i stil. Att välja en fristående kapsel för att hålla mjöl ger dig fler alternativ än att ersätta en befintlig kanister eller försöka hitta en som matchar en komplett kapsel set.

Storlek är ett annat val du kommer att behöva göra när man väljer en mjöl kanister. Fundera på hur mycket mjöl du håller till hands för att se till att kapseln du köper kommer att hålla en tillräcklig mängd. Det utrymme kapseln tar upp är också viktigt, speciellt om du håller mjölet kapseln på disken.

Mjöl kapslarna oftast gjorda av metall, keramik, glas och plast. Hur ofta du använder mjöl och om du vill en dekorativ kanister avgör vilket material att plocka. Vissa människor använder mjöl ofta medan andra bara använder det varje gång på ett tag. Om du bara använder den ibland, kommer du vill ha en kapsel som kommer att hålla mjöl fräsch under en lång tid, och en plast eller glasbehållare med en försegling tätt lock är det bästa alternativet. Å andra sidan, om du använder mjöl hela tiden och hålla kapseln på din disk kanske du vill ha en keramik eller metall kapsel som är dekorativt och matchar ditt kök inredning.

Om du inte har för närvarande en komplett kapsel set, köpa en är ett alternativ. En komplett uppsättning av kapslar innehåller vanligtvis tre eller fyra kapslar, men vissa apparater har så många som åtta. Generellt är alla kapslarna i uppsättningen matchen, men storleken på varje kapsel annorlunda. Om du behöver en behållare för lagring av mer än bara mjöl, kan en komplett uppsättning vara vägen att gå.

Kanistrar kan köpas genom olika online försäljare och i varuhus samt butiker som säljer köksartiklar och hem varor. Kostnad fluktuerar kraftigt beroende på stil och typ du väljer. En komplett uppsättning av kapslar i allmänhet kostar mer än en enda kapsel.

  • En person siktning mjöl.
  • På grund av mjöl vivlar, är det klokt att förvara mjöl i en tätt försluten kapsel.