Vad betyder en Sandwich Artist göra?

August 14

Ansvarsområdet för en smörgås konstnär kretsar kring den övergripande skapandet av en smörgås, särskilt en lång ubåt eller "sub" sandwich. Fast alla företag som sysselsätter kockar och personer som ansvarar för att göra smörgåsar kan använda denna jobbtitel, är det ofta förknippat med SUBWAY. De primära uppgifter som en sandwich artist inbegripa förberedelse av material för smörgåsar, inklusive skärning och lagring av olika ingredienser och provtryck och baka bröd. Dessa olika ingredienser kombineras sedan för att skapa en smörgås, ofta efter en viss guide som visar vad som händer i en smörgås och göra förändringar baserade på feedback från kunderna.

Även om titeln "smörgåsgrillen" inte i sig tyder någon särskild restaurang, är det ofta förknippat med SUBWAY kedja smörgås butiker. Någon restaurang skulle kunna använda titeln dock, fast de flesta platser som förbereder ett bredare utbud av livsmedel använder den allmänna termen "laga mat." Sandwichkonstnär på en SUBWAY restaurang är ofta en ingångsnivå position som kräver lite tidigare erfarenhet, vilket möjliggör utbildning efter anställning. Detta innebär att anställda med denna titel inte normalt har hög nivå ansvar, såsom hantering stora kontantinsättningar eller öppna och stänga en butik i början eller slutet av en dag.

Många av de uppgifter som en sandwich artist involverar förberedelser och sanering i början och under en dag av operation på en restaurang. Förberedelser börjar ofta med att se till att olika pålägg, såsom grönsaker som tomater och sallad, är ordentligt skivad och klar för användning på smörgåsar. Urval av kött och ost, tillsammans med ytterligare toppings som peppar, olja och vinäger, och oliver är ofta rätt moment för att göra sandwich-making lättare. Bröd brukar isolerade och långsamt bakas i omgångar under hela dagen.

En sandwich artist är också ansvarig för att se till att matlagning område förblir ren och sanitära under drift. Kundservice är en primär uppgift för en smörgås artist, vilket innebär att interagera med kunder och se till att de är nöjda med sin måltid. Den anställde kommer sannolikt att hälsa kunderna när de kommer in i en butik och ge dem information om kortsiktiga erbjudanden eller olika alternativ de kan ha för middagar.

När en kund gör en beställning, då sandwich artist är typiskt ansvarig för att faktiskt göra smörgås enligt de metoder som anges av en arbetsgivare. Justeringar görs ofta utifrån input och preferenser av kund, inklusive typ av valda bröd och ytterligare pålägg. Denna tjänst fortsätter ofta med kunden ger betalningen för måltiden och varje slutligt hjälp som kan behövas.

  • En smörgås med deli kött och ost.
  • Sandwich görs med ciabatta bröd, skinka, sallad, schweizisk ost och tomater.
  • En kvinna äter en smörgås.
  • Pickles är ett populärt komplement till smörgåsar.